Bron: Emily Aragones & Netflix | Like Father

Like Father Trailer

Met de Like Father trailer lijkt Kristen Bell een kwestbare kant van zichzelf te laten zien

Like Father Trailer
Bron: Emily Aragones & Netflix | Like Father

Jij denkt dat je alles op de rit hebt, maar dan wordt op je op de grote dag in de steek gelaten. Dat gebeurd in de nieuwe Netflix film. Waar Kristen Bell de hardwerkende film is. In de ‘Like Father trailer’ zie je dat zij voor het altaar in de steek wordt gelaten. Haar leven ligt overhoop en na een hele dronken bui beland zij met haar vader op huwelijksreis naar de Caraïben.

Op de dag dat zij zou gaan trouwen wordt zij niet alleen in de steek gelaten door haar vriend. Maar haar vader, die zij al sinds haar vijfde niet heeft gezien, komt ineens opdagen. Er komen allerlei emoties los die lang geparkeerd hebben gestaan. Wanneer je met z’n tweeën op een grote crouse beland ben je op elkaar aangewezen. Dat gaat het karakter van Kristen Bell niet gemakkelijk af.

Normaal gesproken zie of hoor je Kristen Bell als karakters die vrolijk zijn en soms iets vreemd. In de ‘Like Father trailer’ lijkt de actrice een kant van zichzelf te laten zien, die ik heel goed kan waarderen. Ik kreeg het idee dat zij met deze rol haar kwetsbare kant in de rol kwijt kan.

Like Father Trailer
Bron: Emily Aragones & Netflix | Like Father

De film Like Father gaat over jezelf en familie terug vinden nadat je leven overhoop ligt

In de ‘Like Father trailer’ zie je dat het om de familieband gaat en hoe jij jezelf naar een schokende gebeurtenis terug weet te vinden. Je leven staat op z’n kop en hoe ga je dan verder? Bekijk het van een afstand en zorg ervoor dat je alles helder hebt in je hoofd.

De rol van haar vader wordt gespeeld door Kelsey Grammer. De acteur gaat al jaren mee in Hollywood en daar lijkt nog lang geen einde aan te komen. Hij is naast acteur ook producer en regisseur. Kelsey was in een lange lijst met televisie series te zien, na een periode van produceren van: ‘Medium’, ‘Boss’ en ‘Frasier’. Is hij in verschillende films en series te zien.

Like Father Trailer
Bron: Emily Aragones & Netflix | Like Father

Een andere bekende is Seth Rogen. Hij staat bekend om zijn grove en bizarre humor. Dit keer lijkt hij de persoon te zijn die er voor zorgt dat er wat lucht tussen vader en dochter ontstaat. Ik ben benieuwd naar het resultaat. Vanaf 3 augustus staat ‘Like Father’ klaar om op Netflix te worden gestreamd.

Latest Reviews