Horror, komedie en zombies moeten samen komen in de Little Monsters trailer
Bron: Splendid Films & Filmdepot | Little Monsters

Little Monsters Trailer

Horror, komedie en zombies moeten samen komen in de Little Monsters trailer

Horror, komedie en zombies moeten samen komen in de Little Monsters trailer
Bron: GIPHY | Little Monsters

Tussen al het trailer geweld, wordt er één hele vermakelijke en goede over het hoofd gezien. Tijdens verschillende film festivals is de film al getoond, voor de normale bioscoop bezoekers is de ‘Little Monsters trailer’ eindelijk een feit. Want na de verschillende zombie films en series is het tijd voor een andere afslag. Waarbij komedie en horror proberen samen te komen. In dit bericht ga ik de beelden uitpluizen, want wat laten de beelden zien?

Het verhaal, wat ik uit de beelden van de ‘Little Monsters trailer’ kan opmaken, is dat Miss Caroline samen met een groep kinderen vast zit op een kinderboerderij. Net op het moment dat de zombies daar naartoe zijn gekomen om eten te zoeken. Zij moeten samen met Teddy McGiggle, werknemer bij de kinderboerderij, proberen om te ontsnappen.

Dat gaat natuurlijk niet zonder slag of stoot. Waardoor de regisseur Abe Forstyhe los kan gaan met de nodige horror en komedie. Het duurt nog even voordat de film in de Nederlandse bioscoop te zien zal zijn, want Splendid Film zal de film 24 oktober 2019 gaan uitbrengen.

De acteurs in de film kunnen voor de nodige balans gaan zorgen

De acteurs in de film kunnen voor de nodige balans gaan zorgen
Bron: GIPHY | Little Monsters

Als je naar de eerste beelden van de ‘Little Monsters trailer’ kijkt, dan zie je dat er twee hele bekende acteurs in de film te zullen zijn. Namelijk, Lupita Nyong’o en Josh Gad. Beide kunnen iets bijdrage om het geheel in balans te houden. Lupita Nyong’o was eerder in 2019 te zien in de Jordan Peele film ‘Us‘. Waar zij twee rollen geweldig neer wist te zetten. Plus dat haar rollen de film de nodige verdieping wisten te geven.

Nu zal dat in deze horror/komedie film dat niet al te snel gebeuren. Omdat Jordan Peele zijn film een boodschap moest overbrengen. En dat het artistiek moest zijn. Wie als goede tegenhanger is gecast, is Josh Gad. Hij weet met zijn humor de nodige lachers uit zijn mouw te schudden. De trailer liet een grap zien, wat voor vele heel herkenbaar kan zijn in zo’n situatie. Op dat moment wil jij overleven, wat het ook kost.

Wat vooral voor een goede of juist slechte combinatie kan zorgen, zijn de zombies en kinderen. Tot nu toe zie je dat niet al te vaak voorbij komen. Waardoor alleen de ‘Little Monsters trailer’ zichzelf al op een andere manier laat zien. De horror elementen met kinderen kunnen bij de kijker voor de nodige spanning zorgen. Terwijl de humor het tegenovergestelde voor elkaar kan krijgen. Al met al, ben ik heel benieuwd wat de film eind oktober gaat laten zien.

Latest Reviews

Ook interessant
Worden animatie films gemaakt voor alle leeftijden?