Bron: Universal Pictures, Eli Joshua Ade & IMDB | Little

Little Trailer

Een bekende verhaallijn wordt gerecycled in de Little trailer

Een bekende verhaallijn wordt gerecycled in de Little trailer
Bron: Universal Pictures & Filmdepot | Little

Zover mijn geheugen terug kan denken, worden er films gemaakt waarbij twee aart rivalen niet van elkaar afkomen. Daar komt Universal Pictures in 2019 met een nieuwe variant bij. Zij lanceerde de ‘Little trailer’, waar een aantal bekende acteurs en mensen achter de camera opnieuw samen werken. Dat kan voor de nodige humor en (waarschijnlijk) kwaliteit gaan zorgen.

Achter de schermen werken de producten van ‘Girls Trip‘ en ‘Night School‘ aan de film. Waardoor er aan de ene kant een positieve twist aan de nieuwe film wordt gegeven. De eerst genoemde titel vond ik heel vermakelijk, terwijl ik de laatste komedie met onder andere Kevin Hart en Tiffany Haddis niet kon waarderen. Daar zitten meerdere bekende van elkaar tussen. De hoofdrol speelster Regina Hall was ook te zien in de film ‘Girls Trip’.

Wat ik heel jammer vind, na het zien van de ‘Little trailer’ is dat je haar niet heel lang zal gaan zien. Want zij zal in de film veranderen naar haar jongere ik. Waardoor zij terug keert naar de kindertijd, alleen haar persoonlijkheid en zelfverzekerdheid niet verliest. Want ik vind het altijd leuk wanneer Regina Hall in een film te zien is, en de rol lijkt op haar lijf te zijn geschreven.

Als jij een HBO abonnement hebt, dan komt actrice Issa Rae je bekend voor. Zij was daar de hoofdrol speelster in ‘Insecure’. Ik ben heel benieuwd wat zij gaat laten zien in de film. Want in de ‘Little trailer’ komen haar grappen en leuke momenten heel goed over. Het wachten is alleen tot dat de film in Nederland gaat draaien. Vanaf 11 april draait de film in de bioscoop.

Met de film en Little trailer zie je de opkomst van een grote actrice

Met de film en Little trailer zie je de opkomst van een grote actrice
Bron: Universal Pictures, Eli Joshua Ade & IMDB | Little

Deze film past goed in het rijtje van films die net zijn uit gekomen of niet uit moeten komen. Zoals ‘Night School’, ‘Nobody’s Fool‘ en ‘What Men Want‘. Schrijfster bij ‘What Men Want’ en nu regisseur is Tina Gordon Chism. Waardoor de connectie tussen beide films steeds duidelijker wordt. Waar herkenbare situaties, uit voorgaande films op een nieuwe frisse manier naar de bioscoop worden gebracht. Het kan zijn dat de inspiratie op is, en dat er zo op een creatieve manier wordt gerecycled.

De grootste ster in de ‘Little trailer’ is de jonge versie van Jordan. De actrice Marsai Martin was eerder te zien in de films en series: ‘Black-ish’, ‘Fun Mom Dinner’ en ‘Unbreakable Kimmy Schmidt’. Als zij deze houding houdt, en door gaat met het acteren. Dan kan zij een hele grote actrice worden.

Latest Reviews

Ook interessant
Brittany Runs A Marathon Review