Bron: © 2019 CTMG, Inc. All Rights Reserved & Filmdepot | Little Women

Little Women Trailer

Weet de Little Women trailer jou enthousiast te krijgen voor de remake?

Weet de Little Women trailer jou enthousiast te krijgen voor de remake?
Bron: GIPHY | Little Women

Er waren tijden dat Sony Pictures er slechter voor stond. In november 2014 vond er een cyberaanval bij Sony Entertainment plaats. Waardoor gegevens maar ook e-mails van onder andere Amy Pascal openbaar werden gemaakt. Door dit alles is Amy weggegaan en heeft haar eigen productie maatschappij opgezet. De aankomende film en ‘Little Women trailer’ hoort daar ook bij. Net als de ‘Spider-Man: Into the Spiderverse‘ en ‘Spider-Man: Far From Home‘.

Het is niet voor het eerst dat het boek van Louisa May Alcott wordt vertaald naar het grote doek. Er zijn meerdere films voorgegaan en (bijna) stuk voor stuk met veel enthousiasme ontvangen. Als het aan de cast van de 2019 versie ligt, wordt deze versie ook een grote hit. Zet deze namen naast elkaar, en je wordt zeker enthousiast: Saoirse Ronan, Emma Watson, Florence Pugh, Eliza Scanlen, Timothée Chalamet, Laura Dern en Meryl Streep.

Een flinke cast om een film mee te promoten. Nu wordt ik over het algemeen niet zo enthousiast van films van een bepaalde tijd. Dat werd ik ook niet na het zien van de ‘Little Women trailer’. Natuurlijk is het leuk om bekende acteurs en actrices te zien schitteren in een film. Alleen voelt het tot nu toe aan, dat Sony Pictures hetzelfde verhaal aan het herkauwen is.

De film laat zien hoe het verhaal van toen, aansluit op de maatschappij van nu

De film laat zien hoe het verhaal van toen, aansluit op de maatschappij van nu
Bron: GIPHY | Little Women

Waar ik wel enthousiast van wordt, is dat er wordt stil gestaan bij de bepaalde denkwijze over vrouwen. Je moet als vrouw voor een bepaalde leeftijd trouwen, anders blijf je alleen achter. Of je wordt niet als succesvol gezien. In de trailer wordt daar al op ingegaan. Wat wel jammer is, is dat deze dames alleen een baan in de creatieve sector proberen te vervullen. Terwijl er zoveel verschillende sectoren zijn waar vrouwen nog meer naar voren mogen komen.

Door de film rondom kerst te lanceren, probeert Sony Pictures een groot publiek te bereiken. Alleen is er van te voren niet goed nagedacht over de casting. Als je naar de cast kijkt, zie je dat een bepaalde doelgroep wordt aangesproken. Waardoor de film over het algemeen alleen de vrouwen weet aan te spreken.

Als er een goede balans van vrouwelijke en mannelijke acteurs in de film zou zitten, dan bereik je al een veel grotere doelgroep. Waardoor ik verwacht, dat de film het niet heel goed zal gaan doen. Of het boek moet zo’n grote fanbase hebben, dat er massa’s mensen naar de bioscoop gaan. Mij hebben de makers met de ‘Little Women trailer’ niet overtuigd. Hebben zij jou weten te overtuigen? Laat onder dit bericht dan de pluspunten van de trailer achter.

Latest Reviews

Ook interessant
Creative Blog
Laura Clery maakt haar eigen comedy