Bron: Press Hulu

Love Victor Trailer

Weet de Love Victor trailer voor een goede overgang naar Hulu te zorgen?

Weet de Love Victor trailer voor een goede overgang naar Hulu te zorgen?
Bron: Hulu GIPHY | Love Victor

Er was een tijd dat Disney bezig was om een 20th Century Fox film naar de streamingdienst te krijgen. De fans van ‘Love, Simon’ hoopte dat de mouse house de verschillende elementen niet van tafel zou vegen. Waardoor de serie al snel naar Hulu werd verhuisd. Om de kijker te voorzien van bewegende beelden, is de ‘Love Victor trailer’ online gezet. Heeft de streamingdienst een nieuwe hit in handen?

Victor is een nieuwe student bij de Creekwood High School en gaat op zijn eigen reis van zelfontdekking, uitdagingen thuis aangaan, zich aanpassen aan een nieuwe stad en worstelen met zijn seksuele geaardheid.

Laat ik eerst terug gaan naar ‘Love, Simon‘. De LGBTQ+ film deed veel stof opwaaien, omdat de film voor de nodige vertegenwoordiging moest gaan zorgen. Dat gebeurde niet zoals het grote publiek had verwacht. De hoofdrolspeler is hetero, en daarbij lijkt alles iets te positief te verlopen.

Terwijl er over de hele wereld jongens en meisjes uit de kast komen, en tegen grote problemen aanlopen. Een ander verhaal wat niet goed was gevallen, was de grote verhuizing naar Disney Plus. De serie zou niet in het plaatje van Disney Plus passen. Bij Hulu kan er meer, want Disney Plus moet de content familie vriendelijk zijn.

De kritieken zijn meegenomen, het is tijd voor meer diversiteit en vertegenwoordiging

De kritieken zijn meegenomen, het is tijd voor meer diversiteit en vertegenwoordiging
Bron: Hulu GIPHY | Love Victor

Het lijkt erop dat de schrijvers van de film en de aankomende serie de kritieken mee hebben genomen. Dit keer staat Victor in het middelpunt van de belangstelling. Als kijker wordt je meegenomen in zijn reis om zichzelf te ontdekken. Waarmee hij tegen verschillende problemen gaat aanlopen.

Van het ontdekken van zijn seksualiteit tot en met het aanpassen aan de grote stad. Waardoor een groter publiek kan meeleven en herkennen. Alleen zal de rol van Victor wederom worden gespeeld door een hetero acteur. Acteur Michael Cimino zal de rol op zich nemen. Voor de serie was hij te zie in de film ‘Annabelle Comes Home‘.

De beelden van de ‘Love Victor trailer’ zijn in sommige opzichte cliché. Want de high school waar Victor naartoe gaat, is een typisch Amerikaanse school. Wat je een hele hoop films en series voorbij hebt zien komen. Ik hoop dat de makers het voor elkaar hebben gekregen, om met de serie zichzelf op een andere manier neer te zetten. Verder weet de trailer je mee te nemen in het verhaal.

Je krijgt verschillende elementen te zien, die de revue gaan passeren. Waarmee er meer diversiteit en realiteit naar de serie komt. Wat ik zeker kan waarderen. Wil jij na het zien van de ‘Love Victor trailer’ naar de serie kijken? Recent werd bekend gemaakt dat Hulu in 2021 naar Nederland komt. Tot die zijn is het wachten tot een andere streamingdienst als Amazon Prime Video of Videoland de serie gaat uitzenden. Vanaf 19 juni 2020 zal Hulu de afleveringen op de streamingdienst hebben staan.

Latest Reviews