Luister naar Charli XCX, Ali B, Rolf Sanchez en Julia Michaels


Charli XCX, Ali B, Rolf Sanches en Julia Michaels hebben de aandacht getrokken met de nieuwe singles


De volgende singles vielen de afgelopen week stuk voor stuk op. Iedere single heeft zijn reden om op te vallen. Charli XCX, Ali B, Rolf Sanchez en Julia Michaels willen een hit scoren. En wanneer je het grote publiek weet te bereiken, op welke manier dan ook, zorgt voor promotie. Luister de drie singles die mij zijn bij gebleven.

Luister naar Lana Del Rey, Louis Tomlinson en Nothing But Thieves

Charli XCX – Boys

Charli XCX wist op een positieve manier op te vallen. In mijn geval dan, want zij lanceerde samen met de single een videoclip met een aantal knappe verschijningen. Je ziet Joe Jones, Connor Franta, Stormzy, Dan Smith, Mark Ronson, Cameron Dallas en een hele hoop andere heren. Zij zijn stuk voor stuk vrienden van de Britse zangeres en werkte vrijwillig mee aan de nieuwe hit van Charli XCX.

Aan het begin van 2017 lanceerde zij de EP Number 1 Angel, maar daar is ‘Boys’ niet op te vinden.
In de zomer van 2016 zou Charli XCX klaar zijn met het maken van haar derde studio album, alleen die is tot op de dag van vandaag nog niet uitgekomen. Ik gok dat het niet lang gaat duren voordat zij de nieuwe muziek gaat uitbrengen.

Ali B, Red One feat. Rolf Sanchez & Boef – Voy a Bailar

De nieuwe single van Ali B waar een aantal bekende en voor sommige minder bekende artiesten samenwerken, is voor mij de meest bijzondere en opvallende single van de week.
Nu ken ik de artiesten die in de titel hierboven staan wel de verschillende solo singles. Alleen had ik deze combi niet verwacht.

Ali B en Boef hoef ik nu niet te introduceren, zij zijn beide de afgelopen tijd veel op televisie geweest om promotie te maken voor de muziek die zij maken.
Red One is een internationale producer en deejay. Hij heeft in het verleden met Lady Gaga gewerkt en zorgde voor de hits als ‘Pokerface’ en ‘Just Dance’. Nu werkte hij samen met de Hollandse artiesten.

Want Rolf Sanchez is ook een Nederlander. Alleen woont en werkt hij al een tijd in de Zuid-Amerikaanse regio. Na X Factor ging het hard en heeft hij mega successen daar. Waarom de krachten niet bundelen en een zomerhit scoren?

Julia Michaels – Worst in Me

Zangeres Julia Michaels in door VEVO de afgelopen tijd flink in de spotlight gezet. Na de singles ‘Issues’ lukte dat aardig want het nummer kwam heel vaak langs op de radio. Daarmee was het een redelijke hit. Een album kon niet uit blijven. En afgelopen vrijdag kwam het album Nervous System uit.

Op het album staat de bekende single, maar ook een nieuwe single om promotie te maken voor het album.
‘Worst in Me’ is een mooi nummer dat het gevecht van Julia Michaels verteld. Haar goede en slechte kant vertellen beide wat anders als het om de relatie gaat.

Latest Reviews

Ook interessant
Weet de Onward trailer mensen enthousiast voor de film te krijgen?
Onward Trailer