Luister naar de hits van morgen

Voeg de hits van morgen toe aan je afspeellijst, zo heb je ze altijd bij de hand

Voordat je op het strand, je huis met keiharde muziek aan het schoonmaken bent of in de auto mee wilt zingen met de hits van morgen. Dan heb ik een aantal nieuwe nummers voor je. Het is een mix aan verschillende genres en er zijn vast nummers bij die je toe wilt voegen aan je afspeellijst.

Mocht je naast de hits van morgen de single die eerder zijn uitgekomen willen luisteren. Hieronder staat het vorige bericht dat ik deelde met de singles die toen waren uitgekomen.

Allerlei nieuwe singles waar je naar moet luisteren

Adam Lambert – Two Fux

Na het grote succes dat hij had met het album The Original High en de hit single ‘Ghost Town’ was het een tijd stil qua nieuwe muziek. In de tussentijd was hij aan het optreden met Queen. De sound van Queen past heel goed bij Adam Lambert. Maar hij weet met met zijn nieuwe single ‘Two Fux’ duidelijk te maken dat hij is wie hij is. En doet wat hij doet. Dat laat hij duidelijk op een lekkere relaxte beat. Wat er heel goed bij past.

Mura Masa feat. Damon Albarn – Blu

Ben je toe aan muziek dat niet meteen mainstream gedraaid wordt? Luister naar de single ‘Blu’ van Mura Masa featuring Damon Albarn.
Een elektronische beat dat je een relaxt gevoel geeft. In het verleden werkte Mura Masa samen met Charlie XCX, A$ap Rocky en Desiigner. Stuk voor stuk nummers die je lekker weg kan luisteren.

Clean Bandit feat. Marina and the Diamonds – Disconnect

Clean Bandit scoort hit na hit en artiesten staan in de rij om met de band samen te werken.
Op de nieuwe single ‘Disconnect’ hoor je de prachtige en mysterieuze stem van Marina and the Diamonds.
Zelf ben ik een fan van de dame want zij weet muziek uit te brengen met een rauw randje, en tegelijkertijd heel vrolijk en typisch pop klinken.

Lost Frequencies feat. Netsky – Here With You

De afgelopen zomers wist Lost Frequencies zomershits te scoren. Nu de zomer net van start is gegaan vonden zij het tijd om een nieuwe single te lanceren. Dit doen zij niet alleen want je hoort Netsky zingen op ‘Here With You’.
Voor de nieuwe single gingen zij voor een ander geluid. Aan het begin is er nog geen dance invloed te horen. Naarmate de track verder gaat voegen de heren de dance invloeden toe.

Latest Reviews

Ook interessant
Nieuwe releases in juli op Picl