Bron: Herrie Film & TV | Picl Logo

Maak kennis met het film platform Picl

Kijk naar de nieuwe filmhuisfilms en documentaires op Picl

Picl Logo
Bron: Herrie Film & TV | Picl Logo

De keuze is reuze, als het gaat om kijken van films. Er is een bos van diensten en platformen ontstaan waar de films voor het grijpen zijn. Iedere genre, voor iedere stemming. Daar is het online platform Picl bij gekomen. Naast de diensten als Netflix, Videoland, Hulu en eer kan je hier naar de filmhuis films kijken.

Je kan daar vanaf de releasedatum kijken naar de filmhuis films die in de meeste filmhuizen te zien zijn. Zo hoef jij je bank niet af om geconcentreerd naar de nieuwe kleinere film of documentaire kan kijken. Zoals ‘Charlie en Hannah Gaan Stappen‘, het zijn niet de grote blockbusters maar de films en documentaires die je een andere kijk naar films laten zien.

Voor een klein bedrag € 8,50 kan je kijken naar de films en documentaires. Je krijgt 48 uur de toegang tot de content waar jij voor hebt betaald. Waar je een keuze hebt tussen verschillende internationale titels die geen mega budget hebben, maar wel de creativiteit laten zien van de makers. Afgelopen maand was het in Amerika Pride Month. Daar werd veel aandacht gevraagd voor de LGBTQ community. Daar speelt Picl ook goed op in, alleen hebben zij de ‘Roze Zomer’.

Het platform Picl heeft genoeg te bieden met rondom verschillende thema’s zoals de ‘Roze Zomer’

Waar de film met LGBTQ onderwerpen, en hoofdpersonen de boventoon in spelen. Je ziet meer diversiteit bij de verschillende films. Alsof je een les krijgt hoe de wereld eruit ziet zonder de Hollywood glamour en glans. Mocht je zin hebben in een film of documentaire waarbij je wat anders te zien krijgt dan dat je gewend bent? Ga naar Picl om daar een film of documentaire uit te zoeken. Zo verbreedt jij je horizon qua filmkijker.

Natuurlijk kan jij naar de dichtstbijzijnde filmhuis gaan om daar een film te gaan kijken, maar dat hoeft met Picl niet meer. Tijdens de ‘Roze Zomer’ kan je de volgende titels gaan kijken: ‘Marvin Ou La Belle Èducation’, ‘Heartstone’, ‘The Cakemaker’ of ‘Nina’. mocht je zin hebben in een documentaire? Dan gaan bijvoorbeeld ‘Possessed’, ‘More Human Than Human’ of ‘Tanzania Transit’ voor je klaar.

Zo te bekijken op je televisie, laptop, computer, smartphone of tablet. Waarmee je ook de aangesloten filmhuizen steunt! Tweevliegen in één klap. Heb ik je interesse gewekt? Ga naar Picl.nl om te zien welke films en documentaires er op dit moment in de catalogus staan.

BewarenBewaren

Latest Reviews