App Blog

Maak je smartphone christmas ready, dankzij deze apps

Een kerst-achtige achtergrond, beltoon of muziek kan helpen om je Smartphone Christmas ready te maken!

In een ver verleden deelde ik al een aantal apps die je kunnen helpen om je smartphone Christmas klaar te krijgen. Toch kan een kleine update heel goed zijn als je met de tijd mee wilt gaan. Hieronder een kleine selectie wat er in de verschillende app stores te vinden is. Natuurlijk zijn deze apps niet alleen geschikt voor een smartphone. Heb je een tablet met Android of iOS? Dan kan je de onderstaande apps ook downloaden voor een wat groter scherm.

Elf Yourself Santa Booth – Android / iOS

ELF Yourself Santa Booth - Smartphone Christmas
Bron: Appwereld.nl

Met de app Elf Yourself kan je foto’s van vrienden en familie gebruiken om in een kerst filmpje te zetten. Maar vandaag de dag kan je niet meer zonder een app waar je foto’s mee kan bewerken. De Elf Yourself Santa Booth is te vinden in de app store van iOS. Maar er zijn vele varianten te downloaden zowel voor de Android als iOS smartphones.

Het idee erachter is heel simpel. Je hebt een leuke foto met je vrienden of een grote familie foto. Ga met de app helemaal los. Zo is niet alleen je Smartphone Christmas gedecoreerd maar je kan de foto’s ook doorsturen. Zo kan je de lol delen met de mensen om je heen. Een klein voorbeeld staat hieronder. Je kan het zo bont maken als je zelf wilt.

Elf Yourself Santa Booth
Bron iTunes

Christmas Coloring Book – Android / iOS

Smartphone Christmas Coloring Book
Bron: AppAdvice

Kleuren is anno 2017 helemaal in. Volwassenen kleuren er gretig op los in de meest bijzondere kleurboeken. Het kan ook op je smartphone of tablet. Om je smartphone Christmas Proof te krijgen kan een app als coloring pages, Christmas coloring book etc je helpen. Je moet veel geduld hebben en heel precies op je beeldscherm kunnen tikken.

Je hebt uren kleur plezier met een aantal apps die je in de app store van Android en iOS kan downloaden. Zoek op Christmas coloring of Christmas color book. En het enige wat jij hoeft te doen is je creativiteit los te laten op de verschillende kleurplaten.

Advent 2017: 25 Christmas Apps – Android / iOS

Advent 2017: 25 Mini Games - Smartphone Christmas
Bron: AppChocolate

De advent kalenders zijn niet aan te slepen. Het is voor veel bedrijven een must om er één te hebben. En het houdt niet op bij bij chocolade. Je kan het met bier, make-up, andere beauty producten en meer krijgen. Het is booming. Waarom niet op je Smartphone Christmas list zetten? Je krijgt er niet echt iets van maar wel 25 mini games die je kan spelen op je smartphone of tablet.

Android en iOS hebben dezelfde game onder de naam, Advent 2017: 25 Christmas Apps. Ik heb het geprobeerd en het is heel leuk om te doen. Je krijgt iedere dag een mini game die je kan spelen. Iedere dag is dat een ander spel en dat maakt te app zo leuk om te doen. De app is gratis te downloaden.

Latest Reviews

Ook interessant
Televisie
Oude televisie series maken een comeback