Maggie Szabo – Don’t Give Up

Maggie Szabo laat met de videoclip van Don’t Give Up haar steun aan de LGBTQ community zien

Maggie Szabo
De Canadese zangeres en tevens sing en songwriter Maggie Szabo weet de hele wereld over te gaan met haar zielvolle en krachtige pop nummers. Afkomstig van een kleine stad Ontario, maar is al een tijd te vinden in Los Angeles. Haar missie is mensen bereiken en sociale ongerechtigheid aan de kaak te stellen. Met het nummer ‘Don’t Give Up’ geeft zij een hele krachtige boodschap aan de mensen die in de LGBTQ community veel problemen ervaren.

Zo begon het niet, want zij schreef muziek voor films, series en bekende deejays. Toch ligt daar niet meer want haar solo carriere staat sinds een tijd voorop. Daarmee scoort zi jonline hartstikke goed. Mensen over de hele wereld weten Maggie Szabo te vinden op de sociale media en haar videoclips die online te vinden zijn lijken met de dag beter te worden bekeken.
Om inspiratie op te doen vliegt de zangeres de hele wereld over. Heel vervelend als je muziek mag schrijven op de meest exotische en leukste plekken ter wereld. Zij was in Amsterdam, en daar hoef je niet veel te doen om inspiratie te vinden. Daarnaast vloog zij naar Griekenland, Londen en Thailand.

Luister naar de videoclip van zangeres Maggie Szabo, zij wilt een positieve boodschap overbrengen op de LGBTQ community

Met de single ‘Don’t Give Up’ start zij de promotie van haar binnenkort uitkomende EP Worthy. De single sluit heel goed aan op de onderwerpen waar mensen vandaag de dag mee te maken krijgen. In sommige landen ga je op een bepaald moment heel wat stappen vooruit, maar in een ander land moet er nog heel veel gebeuren om gelijke rechten en behandeling te bereiken. In de single en tevens de videoclip zingt Maggie Szabo over de jonge transgender generatie. Zij hebben anno 2017 nog steeds te maken met angst, afkeer en worden buiten gesloten.

De single is rauw en de zangeres laat op een pure manier horen om kracht uit het nummer te halen. Met een boodschap naar de community om hoop te houden en te vechten voor gelijke rechten.
Maggie nam het nummer samen op met twee heren die al veel ervaring hebben met het opnemen van muziek. Stefan Lit nam eerder nummers op met One Direction en hij nam samen met Chaz Mason de nieuwe single van Maggie Szabo op.

Moxi – Paclew

In de videoclip zie je hoe een meisje een gevecht heeft met haar eigen gender identiteit, en wanneer zij op haar middelbare school komt ook de druk en confrontatie heeft met de andere kinderen. De videoclip valt op en al meer dan dertig duizend mensen hebben gezien welke boodschap Maggie Szabo laat zien en horen. Website als Perez Hilton, Yahoo Music!, PopCrush en Huffington Post deelde de videoclip en daarmee ook de boodschap. Kijk hierboven naar de videoclip en download/stream haar muziek op je smartphone of computer.

Latest Reviews

Ook interessant
App Blog
Meest gebruikte apps van 2016