Marvel brengt de Fantastic Four terug!

De familie superhelden de Fantastic Four komen terug bij Marvel Comics

Fantastic Four
Bron: Polygon | Fantastic Four

Voordat het weekend begon maakte Marvel bekend dat zij de Fantastic Four terug brengen. Nog niet naar het grote scherm, maar wel met een nieuwe strip. Het is jaren geleden dat de laatste strip werd uitgebracht en daar komt nu verandering in. De samenstelling is zoals je die kent van de films die de afgelopen jaren zijn gemaakt.

Sinds 2015 is er geen strip van de Fantastic Four gemaakt. Na drie keert de familie superhelden terug naar de strip. Je gaat Reed Richards, Sue Storm, Ben Grimm en Johnny Storm terug vinden in een nieuw geschreven stripboek. Er gaan vele geruchten rond over waarom de strip in 2015 werd gestopt. De verkoop cijfers waren oké, alleen niet de best verkopende stripboeken.

De filmrechten van de Fantastic Four, werden jaren geleden door Marvel verkocht aan 20th Century Fox. Omdat zij anders failliet zouden gaan. En in 2015 waagde Fox zich aan een reboot van de serie en dat viel bij recensenten en de fans verkeerd. Uiteindelijk strak Marvel Comics de stekker eruit. Nu lijkt het erop dat er meer verandering aan zit te komen dan gedacht.

Heeft Disney grote plannen door de Fantatic Four strip terug te brengen?

En dat het heeft alles te maken met de plannen van Disney en de mogelijke aankoop dat zij willen gaan doen. Want de entertainment tak van Fox stond in de verkoop. Nu heeft Disney al een aantal verschillende franchises maar daar kan meer bij. Voor de on demand dienst kan er meer content bij. Laat Fox nou films en series hebben die voor volwassenen bedoeld zijn. Bijvoorbeeld de ‘Alien’ franchise of ‘Avatar’.

Nu moet de verkoop nog worden goed gekeurd door de Amerikaanse regering. Als zij een akkoord krijgen dan is Disney in het bezit van de filmrechten die door Marvel Comics waren verkocht. Weet Disney al meer dan dat er tot nu toe is bekend gemaakt? Door de ‘Fantastic Four’ strip terug te brengen, lijkt het dat zij het begin voor een mogelijke film aan het starten zijn.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Latest Reviews

Ook interessant
De meest overrated films 2019