Avengers: Infinity War
Bron: Marvel Studios & Filmdepot | Avengers: Infinity War

Marvel Studio Avengers: Infinity War Trailer

Movie Trailers

Marvel toont meer beelden in de Avengers: Infinity War trailer

Avengers: Infinity War
Bron: ©Marvel Studios 2018 & Filmdepot | Avengers: Infinity War

Marvel is goed op stoom en zij willen het succes van ‘Black Panther‘ nog een keer herhalen. Want er is de afgelopen zes jaar gewerkt naar de film nieuwe Avengers film. Het is tijd voor de tweede Avengers: Infinity War trailer te kijken. Want er is meer te zien dan de eerste. En de dagen tot dat de film in de bioscoop draait tikken af. Vanaf 27 april kan je zien hoe de Avengers het gaan opnemen tegen de slechterik Thanos.

Voor diegene die het niet helemaal gevolgd hebben een kleine uitleg. Omdat Marvel de afgelopen zes jaar heeft gewerkt naar de nieuwe film, zou je denken dat het overduidelijk moet zijn wat de bedoeling is. Dat is het niet, en in een aantal seconden wordt dat in de Avengers: Infinity War trailer uitgelegd door Gamora.

In de eerste seconden van de trailer legt zij uit dat Thanos een grote slechterik is. Hij kan met de stenen, die in de verschillende films tevoorschijn kwamen, bijna de hele universum wegvegen. En dat is het laatste wat de Avengers willen. Na de laatste Captain America film ‘Civil War‘ komen de superhelden samen om het op te nemen tegen de slechterik.

Eindelijk! Want het werd tijd dat zij samen zouden gaan werken in plaats van vechten tegen elkaar. Wanneer Thanos alle infinity stenen te pakken krijgt, kan hij doen en laten met de planeten en de mensen die daar op wonen.

Wat maakt de Avengers: Infinity War trailer en de filmposter duidelijk?

Avengers: Infinity War Movie Poster
Bron: Marvel Studios & Filmdepot | Avengers: Infinity War

De nieuwe filmposter is ook uit en samen met de Avengers: Infinity War trailer laat het zien dat een bepaald karakter niet of nauwelijks terug gaat komen. Ik heb het over Hawkeye, die in de vorige films werd gespeeld door Jeremy Renner. Hij is niet te zien met zijn pijl en boog. Niet in de trailer maar ook niet op de bovenstaande filmposter. Dat laat mensen speculeren over welk karakter van de Avengers komt te overlijden. Aan de andere kant wilt dat ook niets zeggen, omdat Ant-Man en Wasp er ook niet op staan.

Kevin Feige heeft in een interview laten weten dat er aan deze film ook consequenties zitten. En er werd gehint op een mogelijk overlijden van één of meerdere karakters. Het is nog even wachten tot dat je daar achter gaat komen. Wat vond jij het beste van de Avengers: Infinity War trailer? Laat je reactie hieronder achter.

Latest Reviews

Ook interessant
The Movies That Made Us