Movie Trailers

Mary Poppins Returns Teaser Trailer

Movie Trailers

Emily Blunt kruipt komt naar beneden in de Mary Poppins Returns Teaser Trailer

Het origineel kwam in 1964 uit en Disney wilt er een vervolg aan geven. Met de geweldige titel, dat vandaag de dag tussen de superhelden films past. Want het klinkt alsof een superheld terug keert. Voor vele laat de ‘Mary Poppins Returns teaser trailer’ een icoon terug komen op het grote scherm.

Dit keer kruipt Emily Blunt in de huid van Mary Poppins. Alleen gaat zij de kinderen van het eerste deel helpen. In de tussen tijd zijn Jane en Michael Banks volwassen geworden. Samen met de drie kinderen heeft de familie een verlies moeten verwerken. Wat Mary Poppins komt doen is het geluk en wonder terug te brengen in het leven. Daar gebruikt zij natuurlijk haar magische skills en de vriend Jack om dat voor elkaar te krijgen.

Andere bekende acteurs die je in de ‘Mary Poppins Returns teaser trailer’ ziet zijn: Emily Mortimer, Ben Whishaw en Lin-Manuel Miranda. Wie je ook in de film zal gaan zien zijn: Meryl Streep en Dick Van Dyke. Hij keert terug naar het tweede deel. In het origineel uit 1964 was hij al te zien. Heel bijzonder om hem in de vernieuwde versie terug te zien keren.

Mary Poppins Returns Teaser Trailer
Bron: IMDB & Disney | Mary Poppins Returns Teaser Trailer

De verwijzingen naar het origineel uit 1964 zijn goed verwerkt in de Mary Poppins Returns teaser trailer

Mocht je het eerste deel hebben gezien dan zie je direct dat er voor een donker kleurenpallet is gekozen. Waardoor het oude London nog donkerder lijkt. Er zitten natuurlijk ook een aantal verwijzingen verwerkt in de ‘Mary Poppins Returns Teaser Trailer’. Zo is de vogel dat uit 1964 komt op de hoed van Mary Poppins terecht gekomen. Ook het moment dat Mary bij de spiegel weg loopt, en de Mary in de spiegel haar nakijkt is een verwijzing. Want dat zit ook in het origineel wanneer het nummer ‘A Spoon Full Of Sugar’ wordt gezongen.

Daarnaast is de vlieger die zijn eigen gang gaat in de ‘Mary Poppins Returns teaser trailer’ terug. In het 1964 was het de vlieger van één van de Banks kinderen. Nu lijkt het van de oude naar de jongere generatie te zijn gegaan. Er gaat nog een langere trailer uitkomen, waar meer over het verhaal wordt getoond. Schrijf alvast in je agenda dat de film vanaf 20 december in de Nederlandse bioscoop te zien zal zijn.

Latest Reviews

Ook interessant
Heel Holland Bakt TV
Brood, brood en nog eens brood in aflevering 4 Heel Holland Bakt