Bron: Disney & Filmdepot | Mary Poppins Returns

Mary Poppins Returns Trailer + Reactie

Het vervolg liet op zich wachten, maar na 54 jaar is de Mary Poppins Returns trailer hier te zien

Het vervolg liet op zich wachten, maar na 54 jaar is de Mary Poppins Returns trailer hier te zien
Bron: IMDB & Disney | Mary Poppins Returns

Na 54 jaar te hebben gewacht is Disney toe om een vervolg uit te brengen van ‘Mary Poppins‘. In de eerste officiële ‘Mary Poppins Returns trailer’ zie je hoe de mouse house probeert om de nostalgie factor terug te brengen naar de tweede film. En als je weet dat niemand minder dan Rob Marshall door Disney is aangenomen om dit tot een succes te maken, moet je deze film en de trailer zeker gaan zien.

Want Rob Marshall maakte de film ‘Chicago’, ‘Into The Woods’ en ‘Nine’. Stuk voor stuk films die iets bijzonders hebben, zodat je blijft kijken! Dan naar de ‘Mary Poppins Returns trailer’, want actrice Emily Blunt is deze keer te zien als de beroemde oppasser. Alleen komt zij over als een pittige tante die als terugkerende oppas in de film is te zien. Terwijl Julie Andrews al een pittig over kwam, alsof de kijker van nu zit te wachten op een betweterige oppas.

Wat wel heel goed aan de film is dat er nu meer diversiteit is te zien. Met onder andere Lin-Manuel Miranda. Hij zal de rol van de schoorsteenveger gaan vertolken in de film. Andere gezichten die je aan het einde van de ‘Mary Poppins Returns trailer’ worden genoemd zijn onder andere Colin Firth en Meryl Streep. Zij komen in een flits voorbij maar hebben verder geen tekst. Zodat je niet direct door hebt wat hun rol in het gehaald gaat zijn.

De makers van de film en de Mary Poppins Returns trailer hopen te gaan scoren met het nostalgie gevoel

Het nostalgie gevoel is als een grote vlek over de ‘Mary Poppins Returns trailer’ te zien. Van het begin tot en met het eind wordt je dood gegooid met referenties naar het eerste deel. Een aantal op een rij: het benoemen dat zij terug is, het spiegel moment, de vlieger van het eerste deel. Maar ook een aantal technieken zijn terug gekeerd. Zo zie je dat er voor is gekozen voor 2D en 3D animatie. Je keert weer terug in de fantasie wereld waar de tekeningen een rol spelen.

In de trailer reactie hierboven zie je hoe ik reageer op de eerste beelden van de Disney film. Want hoe komt het over na de eerste keer zien van de beelden. Wordt ik enthousiast, en wil ik de film zien? Kijk de opnames die ik heb gemaakt. Mocht jij enthousiast zijn geworden na het zien van de ‘Mary Poppins Returns trailer’? Vanaf 19 december is de film in het Nederlands en Engels te zien in de bioscoop.

Latest Reviews