Rupauls Drag Race review

Mayhem Miller is een bekende in de entertainment wereld

Mayhem Miller heeft haar sporen verdiend als entertainer

Mayhem Miller
Sommige drag queens kunnen bijna alles. Wanneer zij op het podium staan weten zij het publiek gek te maken. Dat geldt ook voor Mayhem Miller. Rupaul’s Drag Race heeft er voor gezorgd dat de mainstream televisie kijker ook wordt blootgesteld aan deze manier van kunst. Toch zijn er een hele hoop queens die zonder de hulp van het programma hun eigen sporen hebben verdiend. Dat geld ook voor de queen die vandaag in de spotlight staat.

Wanneer Mayhem Miller op het podium staat neemt zij het publiek mee op een avontuur. Want zij heeft het totale pakket van glamour, drama, dans, en komedie. Je kan alles verwachten van de queen uit Los Angeles.
Qua soort optreden ligt het aan wat Mayhem eerder die dag heeft meegemaakt. Aan de hand van haar stemming laat zij een bepaald optreden zien. De muziek dat je kan verwachten zijn niet de standaard nummers die je regelmatig voorbij ziet komen. Zij gebruikt alleen de muziek die zij leuk vindt. Mayhem Miller heeft een hele bibliotheek aan muziek, drukt op play en knalt op het podium.

Mayhem Miller is in Los Angeles en omgeving een bekende door haar jaren ervaring als entertainer

Al meer dan zestien jaar is Mayhem Miller te zien als drag queen in Los Angeles. Het is lastig om als queen te kunnen onderscheiden van andere. Toch geldt dat niet voor de ervaring queen, en nu met het programma Rupaul’s Drag Race wordt het wel iets lastiger. Wat Mayhem mee heeft is dat zij een all round entertainer is. Iedereen kan in een jurk optreden maar je moet diversiteit laten zien. En dat kan Mayhem Miller zeker!

Zij zou heel graag mee willen doen aan het programma, want de kans is heel groot dat finale haalbaar moet zijn. De ervaring kan haal ver krijgen, maar je moet een open instelling hebben tijdens het programma. Er zijn een aantal auditie video’s naar de makers van het programma opgestuurd. Dat Mayhem Miller een harde werker is laat zij wel zien als zij niet op het podium staat. Dan is zij bezig om de volgende show voor te bereiden.

Tina Burner brengt de komedie op een creatieve manier

Mocht je haar willen zien in Los Angeles? Dat kan want zij staat maar liefst zes avonden in de week op het podium. Van The Abbey, The Urban Mo’s tot aan Menagerie en VIP Nightclub. Zij laat al haar kunsten op het podium zien. Toch neemt Mayhem Miller haar tijd om uit te rusten. Dan zet zij Netflix op, gaat naar de bioscoop of gaat naar het strand.

Latest Reviews

Ook interessant
Rupauls Drag Race review
Het was Draggily Ever After bij Rupaul’s Drag Race