Thismademyday-spotify

Jouw meest beluisterde nummers van 2017, volgens Spotify

Spotify

Spotify heeft de persoonlijke afspeellijst voor je klaar staan. Want naar welke nummer heb jij het meest geluisterd? Hier kom je erachter

Meest geluisterde nummers van 2017 Spotify
Je kan niet om de lijstjes heen. Ook Spotify doet een duit in het zakje door je eigen persoonlijke afspeellijst online te zetten. Net als vorig jaar krijg je te zien, maar vooral te horen naar welke 99 nummers jij het het meest hebt geluisterd. Een jaar vol nieuwe nummers en oude hits zorgen waarschijnlijk voor een mix aan nummers. Kijk zelf naar de meest beluisterde nummers van het afgelopen jaar.

Een ander leuk is zijn de keiharde feiten die Spotify voor je heeft klaar staan. Om het jaar goed samen te vatten kan je onder het tabblad bladeren het kopje ‘De Soundtrack 2017’ kan jij je overzicht vinden. Wanneer je op de link klikt. Staat er bijvoorbeeld hoeveel minuten je naar Spotify hebt geluisterd, hoeveel verschillende genres je hebt beluisterd en zit een kleine quiz aan gekoppeld.

Daarnaast is er door Spotify een afspeellijst gemaakt dat de ‘gemiste’ nummers van het afgelopen jaar heeft. De nummers die jij misschien heel leuk vindt maar over het hoofd hebt gezien, vindt je er in terug. Zo luister je naar de bekende nummers tot en met de nummers die je hebt overgeslagen. Daar kom je de komende tijd wel mee door. Een goede terugblik op 2017.

Eerder dit jaar schreef ik al over de afspeellijst dat Spotify lanceerde. En wel een afspeellijst dat je naar andere nummers laat luisteren. De meest beluisterde zomerhits die je de afgelopen jaren hebt gehoord. Zo kom je in de juiste zomerstemming. Met hedendaagse en throwback zomerhits die je niet meer uit je hoofd krijgt. De on demand muziek dienst heeft genoeg mogelijkheden om terug in de tijd te gaan. Maar naar welke vijf nummers heb jij het afgelopen jaar het meest geluisterd?

Latest Reviews