De meest uiteenlopende talenten bij America’s Got Talent

De jury en het publiek in de zaal krijgen de meest uiteenlopende talenten te zien. Maar zijn zij goed genoeg?

Het is alweer een week geleden dat ik de meest uiteenlopende talenten die bij America’s Got Talent auditie kwamen doen, met je deelde. Dit keer heb ik er weer vijf voor je die ik met je moet delen en er zitten een aantal audities bij waarbij je vol verbazing zit te kijken. Laat ik niet veel meer zeggen dan: ga de audities bekijken en deel het bericht met je vrienden op sociale media.

America’s Got Talent laat zien dat je talent overal vindt

Angelica Hale wilt de nieuwe Whitney Houston worden

Angelica is een voorbeeld van een meisje dat op haar jonge leeftijd al heel goed weet wat zij wilt. Zij laat een zelfverzekerdheid zien op het grote America’s Got Talent podium dat niet veel mensen haar na doen. En wanneer zij haar stem laat horen, kan de jury en de zaal alleen maar met volle verbazing naar haar kijken. Zij hoort thuis tussen de uiteenlopende talenten.

Billy en Emily laten zien hoe je rolschaatsen spannend moet maken

Voor Billy en Emily is het niet nieuw om op een groot podium te staan. Zij deden al eerder auditie voor de Engelse versie van America’s Got Talent. Simon Cowell wilde broer en zus nog een keer zien en zij kwamen auditie doen voor het twaalfde seizoen. Zet je schrap voor een auditie die je niet snel gaat vergeten en zeker tussen de andere uiteenlopende talenten past.

Artyon en Paige krijgen geen steun van Simon Cowell

Artyon en Paige laten zien dat je niet veel ervaring qua levensjaren moet hebben om goed en op een entertainment niveau te kunnen dansen. Op een klassieker van een nummer dansen zij zo goed dat bijna de hele jury van hun talent overtuigd is. Dat geldt niet voor Simon hij kan het niet waarderen en laat een rood kruis tevoorschijn komen.

Kan Colin Cloud de gedachten van de juryleden lezen?

Er bestaan series als Lie to Me over hoe je aan gezichtsuitdrukkingen kan zien waar iemand aan denkt of liegt. Dat gebruikt Colin Cloud bij zijn auditie. Daarmee laat hij zien dat hij tussen de uiteenlopende talenten past want het lijkt puur gokken wat hij doet. Toch heeft hij van te voren bedacht wat er door de mensen in de zaal gezegd zou worden. Een auditie die je moet hebben gezien.

Darci Lynne ging viraal met haar auditie

Toen de auditie van Darci Lynne werd uitgezonden op de Amerikaanse televisie duurde het niet lang voordat het viraal ging. Wat de jonge dame heel goed doet is zang en het poppenspelen samen gebruiken.
Toen zij klaar was met haar auditie kreeg zij een staande ovatie van het publiek en dat was voor Darci een emotioneel moment. Maar Mel B vergrootte dat met de gouden buzzer.

Latest Reviews

Ook interessant
Kroongetuige 2018 – Aflevering 7