Source: Hert Niks & Unsplash

Met deze titels vier kerst 2020 bij Netflix

Met deze films en series kan je kerst 2020 bij Netflix vieren

Kan jij door alles rondom het coronavirus niet vroeg genoeg beginnen met de komende feestdagen? Dan ben je bij Netflix aan het juiste adres. De streamingdienst begint eind oktober met het lanceren van een aantal Netflix Originals. Hieronder vindt je een overzicht, hoe je het beste kerst 2020 bij Netflix kan gaan vieren. Wees voorzichtig, want voordat je het weet heb je voor december alle films van Netflix gezien. In november komen er ook andere titels uit. Mis de beste Netflix Originals niet.

The Holidate

Met deze films en series kan je kerst 2020 bij Netflix vieren - The Holidate
Source: Tenor TheHolidate | The Holidate

De film ‘The Holidate’ is gemaakt voor de mensen die niets hebben met de kerst. Want in de film worden Sloane en Jackson, met de acteurs Emma Roberts en Luke Bracey, elkaars date voor de feestdagen. Omdat de altijd single zijn, en de feestdagen alleen doorbrengen haten.

Na bijna een jaar met elkaar de feestdagen te hebben gevierd, lijkt er een vonk over te springen. Waarbij de twijfel toeslaat, of is dit juist waar beide op hadden gehoopt? Mocht de beschrijving je aanspreken? Dan kan je het hele jaar door kijken naar de film. Om te beginnen vanaf 28 oktober 2020, vanaf dan is de film te zien bij Netflix.

Dash & Lily

Met deze films en series kan je kerst 2020 bij Netflix vieren - Dash and Lily
Source: Tenor DashandLily | Dash & Lily

Voor diegene die liever naar een serie kijken, is er genoeg om kerst 2020 bij Netflix te vieren. De boekenreeks ‘Dash & Lily Book of Dares’ krijgt een seizoen bij Netflix. De trailer liet een romantisch beeld zien van New York. Waarin de cynische Dash en optimistische Lily elkaar ontmoeten en de meest bijzondere locaties in New York uit te wisselen. Dat gebeurd door notities op te schrijven in een notitieboekje.

Wanneer de grote stad in kerst sfeer is, kan dat voor een hele romantische en prachtige sfeer zorgen. Maak je klaar voor acht afleveringen van dertig minuten. Waarin de kerst en oud en nieuw centraal staan. Perfect om in december naar te kijken. Toch kan je al eerder aan de serie beginnen. Want 10 november staat het eerste seizoen klaar bij Netflix.

The Princess Switch: Switched Again

Met deze films en series kan je kerst 2020 bij Netflix vieren - The Princess Switch: Switched Again
Source: Tenor | The Princess Switch: Switched Again

Er was een tijd dat Vanessa Hudgens bij Disney aan het werk was. Toch heeft de actrice zich de laatste jaren weten te vestigen bij Netflix. Sinds 2018 is Hudgens jaarlijks te zien in een kerstfilm. Vanaf 19 november 2020 gaat ze terug naar de rol uit 2018. Toen kwam de film ‘The Princess Switch’ uit, wat een hit voor de streamingdienst was.

Het gaat in ‘Switched Again’ over: “de hertogin van Montenaro en Stacy. De twee hebben elkaars hulp nodig wanneer de liefde even niet zo soepel gaat. En dat gaat helemaal mis wanneer er nog een lookalike op de stoep staat: party girl Fiona.” Ben jij fan van de Hudgens kerst films? Dan kan jij uitkijken naar een derde deel, want het vervolg wordt in 2021 gelanceerd bij Netflix.

Dolly Parton’s Christmas on the Square

Met deze films en series kan je kerst 2020 bij Netflix vieren - Christmas on the Square
Source: Tenor NBC | Christmas on the Square

Zoals je al van de titel kan verwachten, zal in ‘Dolly Parton’s Christmas on the Square’ de zangeres centraal staan. Naast een heel kerst album, heeft Parton de rol van een engel. In de film, gaat alles, maar dan ook alles fout op het plein. De engel krijgt te taak om alles te herstellen, zodat kerst niet wordt verpest.

Verwacht geen hoogstaande kerstfilm, maar één waarbij alles uit de kast wordt getrokken. Van glitters, over de top scenes en meer. Om te zien hoe dat uitpakt, kan je vanaf 22 November 2020 bij Netflix kijken naar ‘Christmas on the Square’. Een aantal bekende acteurs die je gaat zien zijn: Christine Baranski, Jennifer Lewis en Josh Segarra.

The Christmas Chronicles: Part two

Met deze films en series kan je kerst 2020 bij Netflix vieren - The Christmas Chronicles: Part two
Source: Tenor ChristmasChronicles | The Christmas Chronicles: Part two

In 2018 was Kurt Russell voor het eerst te zien in de rol van kerstman, in de film ‘The Christmas Chronicles‘. De film werd positief ontvangen en bekeken. Het duurde niet lang voordat er een vervolg werd aangekondigd. Dit keer zal niet alleen de kerstman maar ook de vrouw te zien zijn. Russell zijn vrouw Goldie Hawn zal in de rol van Mrs. Claus kruipen. Dit keer moet kerst worden gered. Want de dekmantel van de noordpool wordt weggehaald.

Samen met de kinderen van de eerste film, moet alles worden hersteld. Of dat gaat lukken, kan je vanaf 25 November 2020 gaan zien bij Netflix.Verwacht dat er veel hysterie in de film wordt gestopt, samen met muzikale ondersteuning. Dat was een verrassing in de eerste film, iets wat zeker terug gaat komen in deel twee.

Jingle Jangle: A Christmas Journey

Met deze films en series kan je kerst 2020 bij Netflix vieren - Jingle Jangle: A Christmas Journey
Source: Tenor JingleJangleNeflix | Jingle Jangle: A Christmas Journey

Naast Dolly Parton, zal er rond de kerst muziek van John Legend, Philip Lawrence en Davy Nathan op Netflix te horen zijn. In de film ‘Jingle Jangle: A Christmas Journey‘ lijkt het hele budget van Netflix te zijn gebruikt. Er wordt computer animatie gebruikt, grote decors en een avontuur, waarbij wederom Kerst moet worden gered.

Niet zo zeer kerst, maar wel de droom van Jeronicus Jangle. Zijn kleindochter moet achter Jangle z’n creatie aan gaan. Met veel kleur, sfeer en over de top kerst. De film is vanaf 13 November 2020 op Netflix te zien. Ik reageerde eerder op de eerste trailer van de film. Waarin ik enthousiast reageerde op wat de beelden toonde.

Latest Reviews