Christmas Blog

Mijn 5 favoriete kerst berichten 2016

Dit zijn mijn 5 favoriete kerst berichten 2016, een gezellige throwback

Het is tijd om terug te blikken op de kerst berichten 2016. Want vorig jaar was ik druk bezig met het delen van berichten over de feestdagen. Wat moest je gaan zien, doen of tips voor muziek. Ik heb het allemaal gedeeld. Tijd om terug te gaan naar vorig jaar, en mijn 5 favoriete kerst berichten met je te delen.

De komende weken ga je steeds meer kerst berichten zien op de blog. Zo komt de kerstsfeer er steeds meer in. Je hoeft niet alleen maar naar de berichten van vorig jaar te kijken. Want er staan nu al een aantal berichten voor je klaar. En er zit nog meer aan te komen. Houdt de Christmas pagina in de gaten.

Bekende hits in de kerst mix

Vorig jaar zette ik opende eerste kerstdag het bericht online waar bekende hits in de kerst mix zaten. Wat platenmaatschappijen hopen te bereiken met bekende hits overgieten met een kerst sausje is dat het scoort. In sommige gevallen is het een match, maar het is vaker een flop of maakt het totaal geen indruk.

Lees en luister naar de bekende hits met een kerstsausje. Zo kan je meezingen en direct in de kerstsfeer komen. Dit is één van m’n favoriete kerst berichten 2016 omdat het herkenbare nummers zijn die soms tegen het foute aan zitten.

Bekende hits in een kerst mix

Sky Radio’s Christmas 101

Ieder jaar komt Sky Radio met 101 populairste kersthits. Het is ook één van mijn favoriete kerst berichten 2016, omdat het geen verassing is wie er boven aan de lijst staan. Het zijn over het algemeen de klassiekers die je al jaren op de bekende radiozender hoort. Toch zet ik de lijst met 101 kerst hits ieder jaar weer op. Want het is een ideale lijst om tijdens de kerstdagen op te zetten.

Op de website vindt je rond de kerst de lijst zodat je weet welk nummer op welke plek staat. Maar je kan de afspeellijst ook als podcast streamen. Als je iTunes hebt kan je het downloaden en opzetten wanneer jij dat wilt.
Zie in het onderstaande bericht welk vijf kersthits er boven aan de Top 101 staan.

De Sky Radio Christmas 101

Miracle On 34th Street

Een klassieker onder de kerstfilms is Miracle On 34th Street. Waar de kerstman wordt ingehuurd om een bijna failliete warenhuis te helpen. Wanneer mensen kwade bedoelingen hebben beland hij in de gevangenis en worst de hulp van Susan ingeschakeld.

Een hart verwarmende kerstfilm dat in 1994 uit kwam. Ik schreef er een recensie over en deelde sat vorig jaar. Heb jij de kerstfilm gezien? Lees aan één van mijn favoriete kerst berichten 2916 terug en ga de film op Netflix kijken.

Miracle on 34th Street

De kerstboom staat!

Vorig jaar maakte in een timelapse van het opzetten van de kerstboom. Iets wat ik heel vond om en doen. Voor mij één van de eerste berichten waar ik een eigen YouTube filmpje gebruikte. Tot nu toe is het daar bij gebleven. Terwijl het aan de ene kant leuk lijkt om meer YouTube te doen.

Maar goed terug naar het bericht van vorig jaar. Want ik vind het geweldig wanneer het tijd is om de kerstboom op te tuigen. Ook vorig jaar. Een uitgebreid verslag met foto’s en een video. Lees en kijk het bericht hieronder.

De kerstboom staat! [3 weken tot Kerst]

live optredens voor de kerst

Live optredens kunnen nummers beter maken of kapot maken. Met de live optredens die ik in dit bericht deel weten zij de juiste toon neer te zetten. En wel de perfecte kerstsfeer. Zo kan je naar de optredens van Mariah Carey, Michael Bublé en Kylie Minogue gaan kijken.

Als je inspiratie nodig hebt voor de muziek tijdens de feestdagen? Dan moet je de volgende optredens zeker gaan bekijken. Zet ze tijdens de kerstbrunch of diner op en voor je het weet is het sfeer verhogend.

Live optredens voor de Kerst [4 weken tot kerst]

Latest Reviews

Ook interessant
Redenen om De Luizenmoeder te gaan kijken