Bron: Netflix

Mijn favoriete Netflix series 2018

Wat zij mijn favoriete Netflix series 2018? Van actie tot animatie, er is genoeg keus

De on demand dienst Netflix kan zelf een lijst uitbrengen met daarin de best bekeken films en series. Toch kan een persoonlijke lijst niet ontbreken. Daarom ga ik hier mijn favoriete Netflix series 2018 met je delen. Wat is jou favoriete serie, geef onder aan het bericht je mening. Of doe dat via de sociale media. Zoals Instagram of Facebook.

In mijn favoriete Netflix series 2018 lijst kan ik net zonder drama en humor

In mijn favoriete Netflix series 2018 lijst kan ik net zonder drama en humor
Bron: Netflix | Grace and Frankie, Atypical & Isatiable

Ik kan mijn favoriete Netflix series 2018 in verschillende categoriën verdelen. Waar ik van kan genieten is een goede drama serie waar de humor ook een belangrijke rol in speelt. Daar vallen ‘Grace & Frankie’, ‘Insatiable’ en ‘Atypical’ onder. Stuk voor stuk zijn het series die een bepaald onderwerp bespreken. Als het gaat om seksualiteit, leeftijd, levensstijl of andere stoornissen.

Grace & Frankie‘ wist het jaar 2018 goed te starten en voor mij kan het vijfde seizoen niet snel genoeg online komen. De dames proberen op een latere leeftijd het leven de vieren. Door nieuwe dingen te ontdekken, maar zichzelf te onderhouden met een eigen bedrijf.

De serie ‘Insatiable‘ werd lang en breed uitgemeten in de media, want de trailer ervan viel niet in goede aarde. Het eerste seizoen was spraakmakend en aan de bizarre kant. Vooral het einde ervan wist mijn aandacht te trekken, en ben daarom erg blij dat Netflix met een twee seizoen gaat komen in het nieuwe jaar.

De serie ‘Atypical‘ heeft een speciaal plekje in mijn hart. Want daar komen twee werelden samen. Mijn privé leven maar ook wat ik mee maak op het werk is daar lichtelijk in verweven. Waarmee de combinatie van beide voor bijna perfectie zorgen. De herkenbare situaties of reacties maken het een feest om naar te kijken. Het derde seizoen kan niet snel genoeg worden gemaakt.

Weet jij de spanning in mijn favoriete Netflix series 2018 lijst te weerstaan?

Weet jij de spanning in mijn favoriete Netflix series 2018 lijst te weerstaan?
Bron: Netflix | Ozark, Bodyguard & Chilling Adventures of Sabrina

Tussen mijn favoriete Netflix series 2018 staan ook een aantal spannende titels. Op verschillende manieren wisten ‘Chilling Adventures of Sabrina’, ‘Bodyguard’ en het tweede seizoen van ‘Ozark’ mij op het puntje van mijn stoel te krijgen. De serie ‘Ozark‘ was toe aan het tweede seizoen en daarmee werd de dreiging tijdens de aflevering ook steeds groter.

Het is rete spannend om naar te kijken, en het is goed om terug te komen in het bekende en beruchte dorp. Dankzij het open einde van het tweede seizoen, kan het verhaal in seizoen drie alle kanten op gaan. Dat is ook te merken bij de afleveringen die in 2018 uitkwamen. In iedere aflevering kan er iets onverwachts voorbij komen.

Rond Halloween werd het eerste seizoen van ‘Chilling Adventures of Sabrina‘ gelanceerd. Waarmee Netflix een groot risico nam door een bekende serie op een donkere manier terug te brengen. Het duurde niet lang of de positieve geluiden waren duidelijk te horen. Ik was direct verkocht omdat de horror inslag voor mij perfect was, maar toch lichtelijk hysterisch en over de top. De kerstspecial wist niet tegen te vallen, en ik wil graag naar de buurt dorp van Riverdale terugkeren in 2019.

In november kwam ‘Bodyguard‘ naar Netflix. Het eerste seizoen heeft zes afleveringen en kijkt snel weg. De spanning wordt direct opgebouwd en acteur Richard Madden verkoopt het geheel vol overtuiging. Wat mij betreft een serie dat je niet mag missen. De spanning, acteer prestaties en het verhaal vormen het totaal pakket.

De animatie mag niet ontbreken in mijn favoriete Netflix series 2018

De animatie mag niet ontbreken in mijn favoriete Netflix series 2018
Bron: Netflix | Big Mouth & Super Drags

Nu blijven ‘Big Mouth’ en ‘Super Drags’ over. Twee animatie series die mij als film en animatie liefhebber wisten te vermaken. Beide series behoren tot een categorie dat niet voor de kleinste kijker is bedoeld. De seksualiteit speelt een grote rol en de humor is daar om heen gebouwd.

Waar het bij ‘Big Mouth‘ gaat om de puberteit, de periode waar je als jongen en meisje vreemde dingen gebeuren. Met ‘Super Drags‘ wordt er een spiegel voor gehouden bij de LGBTI-gemeenschap, maar ook de wereld dat zich er om heen afspeelt. Dit zijn op animatie gebied mijn favoriete Netflix series 2018. De animatie past bij de series en kan soms voor rode oortjes zorgen.

Latest Reviews

Ook interessant
De hoogte punten van de MTV VMA’s 2017