Bron: The Searchers & Filmdepot | Missing Link

Missing Link Trailer

De animatie studio Laika Studios is terug! En lanceert de Missing Link trailer

De animatie studio Laika Studios is terug! En lanceert de Missing Link trailer
Bron: IMDB, Laika Studios & Annapurna Pictures | Missing Link

De ene animatie film is de ander niet. Dat geldt zeker voor de films die door Laika Studios worden gemaakt. Want zij staan bekend om de stop-motion animatie films. Zo maakte zij de films ‘The Box Trolls’, ‘Kubo and the Two Strings’ en ‘ParaNorman’. Van de laatst genoemde titel van Chris Butler ook de regisseur. Het is tijd voor de ‘Missing Link trailer’. Want later in 2019 komt de film naar de bioscoop.

De film gaat over: De charismatische avonturier Sir Lionel Frost is stomverbaasd wanneer hij diep in de Amerikaanse bossen de ontbrekende schakel tussen aap en mens ontdekt. Deze toepasselijk genaamde Link is echter allesbehalve een monster. Hij is verrassend slim en charmant maar ook eenzaam omdat hij alleen leeft en niet weet waar hij vandaan komt. Bijgestaan door de temperamentvolle avonturier Adelina Fortnight, gaan Link en Sir Lionel op een razend spannend avontuur op zoek naar Link’s lang verloren familie: de Yeti’s.

De Amerikaanse stemmen zijn van: Hugh Jackman, Zach Galifianakis en Zoe Saldana. Er komt ook een Nederlandse versie naar de bioscoop. Daar zijn de stemmen van Charly Luske, Matteo Simon en Birgit Schuurman in te horen. Zelf zou ik naar de Engelstalige versie gaan, omdat de animatie op deze tekst en stemmen is aangepast.

Met de Missing Link trailer lijken de makers alles tot in perfectie gemaakt

Met de Missing Link trailer lijken de makers alles tot in perfectie gemaakt
Bron: IMDB, Laika Studios & Annapurna Pictures | Missing Link

In de ‘Missing Link trailer’ vind ik de match met het karakter en de bekende acteur heel goed. Want Zach Galifianakis is te horen als Mr. Link. Hij weet bij de animatie een stem bij de plakken dat voor mij een perfecte match is. Een beetje onbenullig maar heel open en positief. Hugh Jackman komt over als iemand die zijn neus op zou halen voor Mr. Link, maar het heel interessant vindt om hem te leren kennen.

De animatie is zoals verwacht tot in de details perfect. Zelf moet ik altijd wennen aan de animatie met een stop-motion film. In de Missing Link trailer, lijkt de combinatie van computer animatie en stop-motion goed in balans te zijn. Daarnaast is de humor in de ‘Missing Link trailer’ heel erg grappig. De trend van bekende verhalen met een twist, lijkt met deze film te worden voortgezet. Waarvan het eind resultaat vanaf 10 april in de bioscoop is te zien.

 

Latest Reviews