Disney Movie Review

Moderne sprookjes gemaakt door Andhika Muksin

Andhika Muksin laat prinsen en prinsessen een modern leven leiden

Ik deelde een aantal weken geleden al hoe een aantal dieren uit animatie films eruit zouden zien als zij als mens getekend zouden zijn.
Toch zijn er nog andere manieren waarop je bekende sprookjes kan gebruiken. Dat doet Andhika Muskin met een aantal Disney karakters. Hij bewerkt foto’s op een manier dat je de prinsen en prinsessen een modern leven ziet leiden.
Je ziet Pocahontas en Yasmin samen een selfie nemen of ziet hoe prins Eric bevriend is met iemand.

Op zijn Facebook en Instagram deelt hij de bewerkte fotos van de Disney karakters.
Het enige wat hij doet is de hoofden op andere lijven te plakken. De mensen die op de foto staan zijn te zien in allerlei dagelijkse bezigheden. Of de rode loper zo zie je verschillende looks voorbij komen die bekendheden aan hadden.

Daar blijft het niet bij want Andhika Muksin haalt ook scenes uit iconische series of films en zet daar Disney prinsen of prinsessen bij elkaar die normaal niet bij elkaar te zien zijn. Hieronder is een scene van de jaren ’90 serie Clueless bewerkt.
Heel creatief en hij heeft op Instagram en Facebook meer dan 42 duizend volgers. Heel veel mensen hebben zijn werk al gevonden. En dat mogen er nog veel meer worden!

Pocahontas en Yasmin Andhika Muksin

Eric Andhika Muksin

Cinderella Andhika Muksin

Clueless Andhika Muksin

Bromance Andhika Muskin

Volgende
Get Out

Latest Reviews

Ook interessant
Een bekende verhaallijn wordt gerecycled in de Little trailer
Little Trailer