Wie moet tijdens Kroongetuige aflevering 7 naar huis?

Er nog maar vier rechercheurs en je merkt aan alles dat zij elkaar niet vertrouwen. Vorige week moest Monica de groep verlaten. Fatima, Frits, Tooske en Esmee zijn overgebleven en proberen voor zichzelf naar de finale aflevering te komen. Het wordt voor de Kroongetuige steeds moeilijker om zonder op te vallen te werk te gaan. Er ligt een vergrootglas op iedere rechercheur. Wanneer zij een ‘misstap’ maken of iets verdachts doen valt dat meteen op.

Wat deed Anders op de plek waar hij gevonden is?

Er is nieuw slachtoffer. De journalist Anders is het derde slachtoffer geworden. Esmee en Tooske gaan naar de school waar Anders het over heeft in de brief. Daar moeten aanwijzingen te vinden zijn om verder te komen met het onderzoek. Op een zwart wit foto staat een jaartal en daarmee moeten zij verder komen. Alleen weten de twee rechercheurs niet dat het de enige informatie is die zij nodig hebben. De code is nodig om in de werkkamer te komen.

Kroongetuige Aflevering 7

Frits en Fatima zijn in de auto gestapt om verder te gaan met de aanwijzingen, want aan het einde van de opdracht moeten zij op de plek komen waar de daders te werk gingen.
Terwijl in de brief staat dat de informatie in de foto te vinden is. Tooske of Esmee weet op een slimme manier het onderzoek op pauze te zetten. Frits en Fatima gaan de verschillende codes die zij door hebben gekregen proberen. Het is een hele lijst met jaartallen en de laatste 1936 was de juiste. Frits herinnert zich de rode schuur van een vorige opdracht. Zij waren daar langs gereden en het geheugen van een journalist probeert alle details op te slaan.

Tooske en Esmee krijgen de aanwijzingen en gaan richting de rode schuur. Het rare is dat Tooske op een bepaald moment niet weet welke kant zij op moet. Terwijl je duidelijk kan zien dat Monic aan de rechter kant staat te wachten. Een minuut voordat de tijd voorbij zou zijn komen Frits en Fatima ook aan op de plek van de bestemming.
De foto’s zijn meegekomen en met het goede antwoord verdienen zij een letter. Maar ook de mogelijkheid om heel veel informatie over de zaak te kunnen bemachtigen.

Opdracht 2 van Kroongetuige aflevering 7

De rechercheurs moeten meteen door zonder een moment van rust. Monic legt uit dat er duo’s gevormd moeten worden. Ieder persoon mag zelf bepalen met wie zij de schuur in gaan. Tooske wilt met Fatima, Fatima met Frits, Frits met Fatima en Esmee met Frits.

Frits en Fatima mogen vaker naar binnen en kunnen daarmee een kleine voorsprong op de andere rechercheurs creëren. Zij zien meer en kunnen de informatie goed verzamelen. Er is een verschil met de werkelijkheid op één van de foto’s die Anders maakte. Daar moeten de rechercheurs achter zien te komen om een letter te verdienen.

Kroongetuige aflevering 7

Tooske en Fatima gaan als eerst naar binnen en denken al snel te weten welke foto er niet meer klopt met de werkelijkheid. Zij denken de tafel waar de beertjes op liggen, omdat er een labeltje op te zien zou zijn. Het is de verkeerde foto maar Esmee en Frits volgen deze lijn en zien de oplossing niet. Wat zij wel vinden is de extra informatie van de twee foto’s. Waar zij stijf hun kijken op elkaar houden tegen over de andere twee rechercheurs.

Wanneer Fatima en Frits samen naar de schuur ingaan begint Esmee te praten tegen Tooske. Op dat moment ging er een lampje branden bij Tooske en waarschuwde zij Fatima om goed te gaan zoeken. De tijd was al snel voorbij en Monic kreeg in eerste instantie de verkeerde foto te zien. Waarop Fatima ineens schrok en met het juiste antwoord kwam. Heel vreemd dat dit nu ineens opvalt.

Wie moet na het proces verbaal Kroongetuige aflevering 7 verlaten?

Frits neemt afscheid in Kroongetuige aflevering 7
De proces verbalen zijn ingevuld en daarmee zijn de verdenkingen uitgesproken. Frits verdenkt Esmee, Esmee verdenkt Tooske. Wie Fatima en Tooske verdenken werd niet getoond in de aflevering. Frits krijgt direct te vraag of hij door gaat naar de finale. Waarop hij antwoord: ‘nee, ik ga naar huis’. En dat klopt want hij kreeg ook een rood lampje te zien en moest meteen richting het vliegveld om naar Nederland te gaan.

Fatima en Tooske waren verbaasd over de uitslag en Esmee bleef met haar pokerface zitten. Alsof zij het had verwacht. Wie van de dames wordt volgende week de winnaar en wie wordt ontmaskerd als Kroongetuige?

Bron fotos: RTL4 / Videoland

Latest Reviews

Ook interessant
Televisie blog Review
Schuldig bij de Publieke Omroep