Bron: Morbius Trailer, Sony Pictures | Morbius

Morbius Trailer

Speelt Sony Pictures een beetje vals door de connecties in de Morbius trailer?

In 2019 werd de relatie tussen Sony Pictures en Marvel op scherp gezet. Disney en Marvel wilde een bepaald deel van het budget investeren en daarvan ook een gedeelte van de opbrengsten hebben. Na een telefoontje van Tom Holland zijn beide partijen weer om de tafel gegaan. Toch hoopt Sony Pictures een eigen universum te gaan creëren. Het begon in 2018 met ‘Venom‘ en de ‘Morbius trailer’ moet er voor zorgen, dat de Sony’s Marvel Cinematic Universe of Spider-Verse op gang gaat komen.

De film met in de hoofdrol, Jared Leto, zal vanaf 13 augustus in de Nederlandse bioscoop te zien zijn. Hieronder zal ik mijn mening geven over de eerste beelden van de binnenkort uitkomende anti-helden film. Als eerst wil ik mijn grote twijfels uitspreken over de aankomende film. Want Sony Pictures neemt een groot risico door een onbekend karakter met een solo film te laten komen.

Natuurlijk heeft Marvel dat meerdere keren gedaan, en met succes. Alleen stond er een grote groep fans achter ‘Venom’. Waardoor de kans van slagen een stuk hoge lag. Om verder in te haken om de Marvel Cinematic Universe, er worden verschillende hints in de ‘Morbius trailer’ gedropt. Zo zie je rond de 2 minuten een Spider-Man afbeelding.

Er is gelukkig gekeken naar nieuwe elementen

En op het eind, dan zie je niemand minder dan Michael Keaton. De acteur was in de Spider-Man film ‘Homecoming’ te zien als Vulture. Waardoor de connectie met de andere Marvel films op de loer ligt. Het kan ook een tactiek zijn om Kevin Feige over de streep te trekken. Want Amy Pascal wilt heel graag dat de Sony films mee kunnen liften op de Marvel en Disney succes.

Dan de beelden van de ‘Morbius trailer’. Jared Leto maakt na de Joker in de ‘Suicide Squad’, de overstap naar Marvel. Hij gaat de vampier Morbius spelen. Wat in de solo film duidelijk wordt uitgelegd. De CGI beelden zijn niet al te best. Het lijkt erop alsof Sony het één en ander moet doen voordat de film in de bioscoop gaat draaien. Of het budget moet er niet naar zijn.

Dan krijg je in de bioscoop te maken met een superhelden film dat geen top kwaliteit weet te leveren. Waar gelukkig wel naar is gekeken door Sony, is nieuwe elementen toevoegen. Zo zie je dat er gebruik wordt gemaakt van een echo. Zodat de objecten en mensen duidelijk in beeld komen. Natuurlijk wil ik de film wel gaan kijken, alleen ga ik zonder de nodige verwachtingen richting de bioscoop. De ‘Morbius trailer’ is een goede eerste kennismaking.

Latest Reviews