Movie News: Black Panther breekt records, Jordan Peele heeft plannen en Rutger Hauer over Blade runner 2049

De Movie News met Black Panther breekt records, Jordan Peele zijn volgende plannen en Rutger Hauer spreekt over Blade runner 2049

Er is een week voorbij en dat betekend dat er ook nieuwe filmnieuws is dat moet worden gedeeld. En dat doe ik met alle liefde. Want dit keer gaat het over Black Panther breekt records, Jordan Peele laat wat los over zijn nieuwe plannen. En Rutger Hauer windt er geen doekjes om als het om Blade Runner 2049 gaat.

De vorige Movie News ging over de rol van Dumbledore in Fantastic Beasts 2, Daniel Weiss en David Bernioff verhuizen van Game Of Thrones naar Star Wars. En niemand minder dan Iron Man oftewel Robert Downey Jr. is binnenkort te zien als Doctor Dolittle.

Black Panther breekt records tijdens het openingsweekend

Black Panther breekt records
Bron: Marvel / Filmdepot | Black Panther breekt records

Afgelopen week ging de lang verwachte superhelden film Black Panther in premiere. De studio Marvel wist na tien jaar het voor elkaar te krijgen om een superhelden film te maken waarbij de cast bijna alleen uit mensen met een donkere huidskleur bestaat. Daarmee kan je risico lopen, want zitten mensen daar op te wachten? En of! Want Black Panther breekt records tijdens het eerste weekend dat het in de bioscoop draaide.

De film wist maar liefst 192 miljoen dollar op te halen, van vrijdag tot en met zondag. Omgerekend zo’n 155 miljoen euro. En daar komt de maandag nog bij, want dat was een feestdag in Amerika. Het record dat werd verbroken is dat het op de vijfde plek van beste omzet in een weekend tijd wist te halen. Een geweldige prestatie, en daarmee weet de film zich te bewijzen. Dat het niet uitmaakt welke huidskleur je hebt, zolang de film goed is gaan mensen er naartoe. Mijn recensie komt later deze week online! Houdt de blog in de gaten.

Jordan Peele is bezig met zijn volgende film, en dit is zijn plan

Jordan Peele
Bron: Rich Fury / Invision / AP / NPR.org | Jordan Peele

Vorig jaar wist hij vriend en vijand te verrassen met zijn film ‘Get Out’ waarbij hij het onderwerp racisme op een creatieve manier onder de aandacht wilde brengen. Voor Jordan Peele zijn volgende project ligt er alleen een overeenkomst in het genre. Want waar de reggiseur van houdt om samen te voegen is horror, komedie, thriller en actie.

Verder heeft het geen gelijkenissen. Op dit moment is bij bezig met acteren in de film ‘Abruptio’ en dat moet in 2019 uit gaan komen. Daarna zal Jordan Peele met zijn volgende regisseer project verder gaan. Tot op heden is er een titel bekend, helaas.

Rutger Hauer gaat los over de sci-fi film Blade Runner 2049

Blade Runner Screenshot
Bron: Sony / Filmdepot | Blade Runner 2049

Als je de Nederlandse acteur Rutger Hauer een vraag stelt over de vorig jaar uitgekomen film Blade Runner 2049. Dan laat hij duidelijk merken wat hij er van vindt. En dat niet mals, want heel kort door de bocht vond het hij het ‘nutteloos’.
Een journalist vroeg tijdens een interview naar de mening van de acteur, hij speelde ten slotte in het eerste deel de slechterik.

Zo liet Rutger Hauer aan de Hollywood Repoter weten: ‘Je ziet dat het een prachtige hommage is van het eerste deel. Maar wat het onderwerp van Blade Runner 2049 was, weet ik niet. Verder draait de film niet om de personages, er is geen humor, liefde en zien’. Daarna vertelde Rutger Hauer: ‘Het is totaal niet belangrijk wat ik er van vind’.

Latest Reviews

Ook interessant
Pennywise en de losers club zijn terug in It: Chapter Two
It: Chapter Two Review