Movie News: Uitstel Cloverfield 3, Thee Billboards Outside Ebbing, Missouri grote winnaar en live action Merlijn

In de Movie News van deze week lees je over: Uitstel Cloverfield 3, Three Billboards Outside Ebbing, Missouri en een live action versie van Merlijn

De Movie News van deze week is goed gevuld en het lezen meer dan waard. Want er kwam genoeg film nieuws uit in de eerste dagen van 2018. Met nieuws over ‘Cloverfield 3’, ‘Thee Billboards Outside Ebbing, Missouri’ en ‘Merlijn’. Wat er ook gebeurde, van uitstel, grote prijzen of een bekendmaking. Je leest het hieronder.

De eerste Movie News van het nieuwe jaar zat vol met foto’s die online werden gezet door de filmstudio’s. Van de films ‘Bumblebee The Movie’, ‘X-Men: Dark Phoenix’ en ‘Mary Poppins’. Daarnaast werd het nieuws bekend gemaakt dat Walter Hamada promotie kreeg van Warner Bros. Hij mag de superhelden films die de filmstudio maakt in de gaten gaan houden.

De film Cloverfield 3 wordt opnieuw uitgeteld door Paramount Pictures

Cloverfield 3 of God Particle
Bron: ScreenJunkies | Cloverfield 3 of God Particle

In 2008 kwam de verrassing van het jaar ‘Cloverfield’ uit. De film waar het lijkt alsof het door iemand is opgenomen die alles van de alien invasie mee maakt. Wat voor een heel leuk effect zorgt. Het vervolg dat daarna kwam ’10 Cloverfield Lane’ was ook een succes. Daarin zag je hoe vreemde wezens de aarde probeerde over te nemen. De film speelde zich af in de bunker waar een aantal mensen in probeerde te schuilen. De horror franchise is goed op stoom alleen is Cloverfield 3 oftewel ‘God Particle’ zou eigenlijk begin 2017 uitkomen.

Toch is er achter de schermen meer werk nodig om Cloverfield 3 tot in de puntjes perfect te kunnen maken. Want de opnames waren september 2016 afgelopen. Na de eerste keer verschuiven zou het afgelopen oktober in de bioscoop komen. En wederom is het niet gelukt. Nu moet Cloverfield 3 in april in de Amerikaanse bioscopen gaan draaien. Alleen is er tot op heden geen teaser, poster of ander beeldmateriaal online te vinden. Het verhaal zal zich waarschijnlijk in de ruimte gaan plaats vinden. Nu nog wachten op bewegend beeld.

Thee Billboards Outside Ebbing, Missouri grote winnaar bij de 75ste uitreiking van de Golden Globes

Three Billboards Outside Ebbing, Missouri
Bron: ETOnline | Three Billboards Outside Ebbing, Missouri

De Golden Globes werden zondag op maandag nacht uitgereikt in Los Angeles. Heel bekend Hollywood was uitgelopen om naar de uitreiking te komen. De grote winnaar, die met de meeste prijzen naar huis ging was ‘Three Billboards Outside Ebbing, Missouri’. Want daar ging het om bij de Golden Globes. Ook al ging Oprah er met de beste speech van de avond viraal.

De zwart komedie ging met vier beeldjes naar huis. Actrice Frances McDormand de hoofdrolspeelster won de Golden Globe voor beste actrice. Daarnaast won de acteur Sam Rockwell de Golden Globe voor beste mannelijke bijrol. Ook de film zelf viel in de prijzen. Voor het beste script en voor beste film.

Regisseur Ridley Scott gaat (waarschijnlijk) de live action film Merlijn voor Disney regisseren

Ridley Scott gaat (waarschijnlijk) de live action film over Merlijn regisseren
Bron: Joblo | Ridley Scott gaat (waarschijnlijk) de live action film over Merlijn regisseren

Volgens het Amerikaanse entertainment blad Variety zijn Disney en Ridley Scott flink aan het onderhandelen voor een live action versie van ‘Merlijn’. De onderhandelingen zouden niet in een begin maar juist in een vergevorderd stadium zijn. Het is een kwestie van tijd dat de filmstudio bekend maakt dat de bekende regisseur van onder andere ‘The Martian’, ‘Blade Runner‘ en ‘Alien‘ de film gaat maken.

De film die Ridley Scott waarschijnlijk gaat maken is niet de eerste film die rondom dat karakter wordt gemaakt. Want het is het tweede project dat in de steigers staat. Het verhaal dat wordt gebruikt in de film over Merlijn komt uit het boek van T.A. Barron. In 1963 had Disney het verhaal al eens verfilmd. Tijd voor een remake die mee kan komen met de moderne technieken.

Latest Reviews

Ook interessant
Welke bekende Nederlanders zijn de kandidaten Wie is de Mol 2019
Dit zijn de kandidaten Wie is de Mol 2019