Movie News: Drama rond Bohemian Rhapsody, R-rated Star Trek en X-Men Dark Phoenix

De laatste movie news over de drama rond de film Bohemian Rhapsody, een R-rated Star Trek en X-Men Dark Phoenix

Er is de afgelopen week veel gebeurd in de filmwereld. En wel in de positieve en negatieve sfeer. Hieronder heb ik het beste nieuws voor je op een rij gezet. Zo mis je de meest recente movie news niet. Er is veel gebeurd rondom de biografie over Queen, Bohemian Rhapsody. Het roer gaat om bij Star Trek en er gaat een R-rated komen. En de eerste beelden van de X-Men Dark Phoenix.

De Movie News van vorige week was niet tot de nok toe gevuld. Toen kon je lezen over de grootste plannen van Warner Bros en Margot Robbie met het karakter Harley Quinn. Maar ook over de mogelijke reboot van He-Man waar Mattel en David S. Goyer aan werken.

Drama op de set van de Queen biografie Bohemian Rhapsody

Rami Malek in de biografie Bohemian Rhapsody
Bron: ET Online | Rami Malek als Freddie Mercury

De filmstudio 20th Century Fox is druk bezig met het maken van een biografie over de band Queen en zanger Freddie Mercury. Na de rust periode dat na Thanksgiving kwam regisseur Bryan Singer niet opdagen en werd de vraag gesteld waarom hij niet kwam. Het antwoord kwam al vrij snel, want hij schijnt voor een zieke familielid te moeten zorgen. Ook gingen de geruchten over een vermeende ruzie met de hoofdrolspeler Rami Malek.

Fox heeft na een korte tijd de regisseur de deur gewezen. Het is niet de eerste keer dat Bryan Singer en Fox samen werken. Hij was verantwoordelijk voor een groot gedeelte van de X-Men films. Zelf had hij door willen gaan, maar de studio wilde hem de kans niet meer geven. Regisseur Dexter Fletcher neemt het stokje over en moet de film afmaken, maar er ook voor zorgen dat het eind 2018 de bioscopen in kan. Hij maakte een andere ‘biografie’ namelijk Eddie The Eagle.

Regisseur Quentin Tarantino gaat een R-rated Star Trek regisseren

Quentin Tarantino gaat een Star Trek maken
Bron: Nu.nl | Quentin Tarantino gaat een Star Trek maken

Dat de bezem er door moest bij de Star Trek films was wel duidelijk na de twee laatst uitgebrachte films. Ze deden het oké maar het kon beter. Een week geleden kwam Quentin Tarantino met het nieuws dat hij het wel zag zitten om een Star Trek te maken. De bazen van Paramount hadden daar wel oren naar en hebben de regisseur veel ruimte gegeven om zijn ideeën te presenteren en door te voeren.

Hij wilt een R-rated Star Trek film gaan maken. Het taalgebruik kan meer scheldwoorden gaan krijgen, maar visueel gezien kan er ook meer. Quentin Tarantino staat om zijn visuele films bekend zoals The Hateful Eight, Kill Bill en Pulp Fiction. Het kan voor een verassende wending geven aan de franchise. Hij is een grote fan van de films. Maar hoe het zal uitpakken is niet een tijd wachten.

De eerste beelden van de X-Men Dark Phoenix staan online!

De eerste beelden van de binnenkort uitkomende X-Men Dark Phoenix film kwamen uit. In de vorige X-Men film Apocalypse werd er al gehint op de verhaallijn van de nieuwe X-Men film. Jean zal de hoofdrol pakken en dat zal je het aankomende jaar gaan zien in de bioscoop. De eerste foto’s kwamen met een tekst dat de dames onder de X-Men een belangrijke rol gaan spelen. Daarbij werd bekend gemaakt dat Jessica Chastain de slechterik in de film zal zijn. Hoe haar karakter zou gaan heten is tot op heden nog onbekend.

Sophie Turner in X-Men Dark Phoenix
Bron: IMDB & 20th Century Fox | Sophie Turner in X-Men Dark Phoenix

Latest Reviews

Ook interessant
Eurovision Song Contest
De 1e halve finale van het Eurovisie Songfestival is bijna compleet