Movie News: Dutch Filmworks deelt boetes uit, Heather Menzies-Urich is overleden en Mowgli komt eraan

De laatste Movie News van 2017: Dutch Filmworks gaat boetes uitdelen, Actrices Heather Menzies-Urich is overleden en Warner Bros maakt titel van Jungle Book film bekend

In de laatste Movie News van 2017 krijg je de laatste film nieuws zodat jij met een gerust hart het nieuwe jaar ik kan gaan. Misschien ook niet, want Dutch Filmworks gaat boetes opleggen voor mensen die illegaal naar ‘The Hitman’s Bodyguard’ hebben gekeken. Actrice Menzies-Urich is op kerstavond overleden. En het laatste nieuwtje komt bij Warner Bros vandaan, en wel de titel van de eigen versie van ‘Jungle Book’ en wel ‘Mowgli’.

De filmmaatschappij Dutch Filmworks gaat samenwerken met het Duitse Tecxpio om boetes uit te delen

Dutch FilmWorks gaat boetes uitdelen
Bron: The Balance.com | Dutch FilmWorks gaat boetes uitdelen

De Nederlandse filmmaatschappij Dutch Filmworks gaat boetes uitdelen aan mensen die illegaal naar de film ‘The Hitman’s Bodyguard‘ hebben gekeken. Vanaf 21 december worden er bij de verschillende internet providers naar de IP-adressen gevraagd om er achter tekenen komen welke klanten dat hebben gedaan. Dat doet Dutch Filmworks niet alleen maar met het Duitse Tecxpio. Het komt niet helemaal uit de lucht vallen. Want de filmmaatschappij kwam eerder in 2017 met een overwinning in een rechtszaak.

De Autoriteit Persoonsgegevens gaf Dutch FilmWorks toestemming om de IP-adressen van downloaders te verzamelen. Alleen geven de internet providers de informatie niet zo maar. Zo lieten een aantal providers weten dat de rechter een uitspraak moet doen voordat de informatie wordt overhandigd. Mocht je heel toevallig boven genoemde film illegaal gezien, houdt het nieuws en je brievenbus in de gaten. Het bedrag is tot nu toe 150 euro.

Sound Of Music actrice Heather Menzies-Urich is overleden

Actrice Heather Menzies-Urich is op kerstavond overleden
Bron: Pix11 | Actrice Heather Menzies-Urich is op kerstavond overleden

Afgelopen kerstavond is actrice Heather Menzies-Urich overleden. Zij was bekend van de film ‘The Sound Of Music’. Zij is 68 jaar geworden. Haar zoon liet aan de website TMZ weten dat zij moeder was overleden. De rol van Heather van die van Louise Von Trapp en de actrice was vijftien jaar oud toen zij de rol van Louise vertolkte. Als er niet direct een belletje gaat rinkelen. Om wat duidelijker te zijn. De actrice speelde het derde Von Trapp kind in de iconische film.

Na het succes van ‘The Sound Of Music’ was Heather in een aantal andere rollen te zien. Helaas waren die niet zo succesvol. Je zag haar in de film: ‘Hawaii’, ‘Piranha en The Computer Wore Tennis Shoes’ en de tv-serie ‘Logan’s Run’.

Warner Bros maakt de titel van de eigen versie van ‘The Jungle Book’, ‘Mowgli’ bekend

Warner Bros maakt de titel van The Jungle Book film, Mowgli bekend
Bron: Variety | Warner Bros maakt de titel van The Jungle Book film, Mowgli bekend

Toen Disney een aantal jaar geleden bekend maakte om een live action versie van The Jungle Book te gaan maken, klonk het alsof zij Warner Bros voor wilde zijn. Dat was ook zo, want Disney had het eerder in de bioscoop. Aankomend najaar is het eindelijk zover. Een grote kracht achter de film is Andy Serkis. Hij is naast een computer Baloo ook de regisseur van de ‘Mowgli’ film. Vanaf 18 oktober is de versie van Warner Bros in de bioscopen te zien.

Verder is er bekend welke acteurs er in de film te zien zijn. Je gaat de volgende acteurs zien of horen: Cate Blanchett, Christian Bale, Benedict Cumberbatch en Peter Mullan. Een sterrencast. Of de film ook een groot succes gaat zijn, dat weten wij nog niet. Het duurt nog bijna een jaar voordat wij daar achter komen.

Latest Reviews