Movie News: Einde Dark Universe, Deadpool 2 poster en Black Widow solo film?

In de Movie News van deze week zit: de Dark Universe, de poster Deadpool 2 en komt er een Black Widow solo film?

De movie news van deze week is gevuld met nieuwtjes die je moet weten. Franchises zijn de laatste jaren een groot ding en (bijna) iedere filmstudio wilt er één hebben. Daarom komt er veel film nieuws uit die hopen dat er positieve respons gaat komen. In de movie news van deze week is dat niet anders, want Universal’s Dark Universe is in gevaar. Maar ook de Deadpool 2 poster kwam uit en er werd gehint op een Black Widow solo film. Dit lees je hieronder.

Was je vorige week niet in de gelegenheid om de movie news te lezen? Dat kan nog steeds, toen had ik het over: The Lion King 2019, de Star Wars spin-offs en dat Lord Of The Rings ging verhuizen. Een aantal dagen geleden zette ik alles op een rij wat betreft de Disney on demand dienst. Er kwam veel nieuws online en dat moest ik apart brengen.

De franchise Dark Universe van Universal is in gevaar

Is de dark universe van Universal in gevaar?
Bron: The Verge

Een week voordat The Mummy uitkwam liet Universal weten grote plannen te hebben. Zij willen net als Marvel een universum uit de grond stampen. Of films uitbrengen die met elkaar te maken hebben. De start ging niet zoals de producers Alex Kurtzman en Chris Morgan hadden verwacht. Het moest groots en meeslepend zijn. En dat was alles behalve meeslepend. Het scoorde niet goed en de recensies waren ook niet positief.

Nu zijn de twee producers Alex Kurtzman en Chris Morgan die achter het hele universum staan, opgestapt. Want het werd hun te heet onder de voeten. Nu is de vraag of alles nog door gaat. De filmstudio Universal liet weten dat hij nog vertrouwen in de Dark Universe. Alleen willen zij niet met bepaalde release data komen of direct een universe maken. Want het moeten dit keer goede films gaan worden. Ik hoop dat zij voor de horror vibe gaan inplaats van actie.

De poster van Deadpool 2 is onthuld

Deadpool 2 movie poster
Bron: IMDB / Marvel Fox

De eerste Deadpool met Ryan Reynolds was een groot succes. De humor en de rated-R werd door vele filmkijkers als positief gezien. Om de promotie voor het tweede deel rustig te laten beginnen, kwam de acteur met de filmposter. In Amerika wordt 23 november Thanksgiving gevierd. Op de poster van Deadpool 2 zie je dat de karakters van de vorige film en de binnenkort uitkomende film samen aan tafel zitten. Zij wachten tot dat de kalkoen door Deadpool en Cable worden geserveerd.

Ryan Reynolds moet er natuurlijk een twist aangeven om een eventueel shock effect te creëren.
Onder de foto plaatste hij de tekst: ‘Thanksgiving bij ons thuis is een glorieus, onafgebroken auto-ongeluk met cocaïne als achtergrondmuziek’. Heel toepasselijk, alleen maakt de poster het wachten niet minder moeilijk. Tot nu toe is de releasedatum begin juni gepland. Dat wordt nog zeker een half jaar wachten tot dat je de film in de bioscoop kan gaan kijken.

Komt er na jaren wachten een Black Widow solo film?

Wordt er een Black Widow solo film gemaakt?
Bron: Comic Book Movie / Marvel

Al jaren zitten de die hard Marvel fans te wachten tot dat de vrouwelijke Russische spion Black Widow haar eigen solo film krijgt. Toch denk ik dat Stan Lee dit tijdens een conventie zij om het publiek enthousiast te krijgen. Hij kreeg de vraag of er ooit een Black Widow zou worden gemaakt. Hij gaf het antwoordt: Op een dag komt er een solo film van de Russische spion aan’. De beslissing om een solo film te maken ligt bij Kevin Feige. Hij is de persoon die er data en films uitkiest en door voert.

Ook al willen een aantal bekende regisseurs die aan de vorige Marvel films hebben gewerkt, dolgraag met een Black Widow film aam de slag. Het heeft te lang geduurd voordat er een solo film is gemaakt. En nu heeft Scarlett Johansson het afgelopen jaar niet bepaald laten zien dat mensen speciaal voor haar naar de bioscoop gaan. Het zou een groot risico zijn. Zou jij naar een solo Black Widow film gaan?

Latest Reviews