Movie News: Foto’s van Bumblebee The Movie, X-Men en Mary Poppins Returns

De Movie News bestaat uit eerste beelden van de dit jaar uitkomende films: Bumblebee The Movie, X-Men: Dark Phoenix en Mary Poppins Returns

De filmindustrie is nog aan het bijkomen van de jaarwisseling maar weet ondertussen wel de aandacht te krijgen door foto’s van verschillende films naar buiten te brengen. Zo hebben Disney, Paramount en Fox beelden van de ‘Bumblebee The Movie’, ‘X-Men: Dark Phoenix’ en ‘Mary Poppins Returns’ online gezet. Kijk hieronder naar de foto’s van de films die je in 2018 in de bioscoop kan verwachten.

Ik sloot het jaar af met de vorige Movie News. Daarin kon je het nieuws lezen: DutchFilmWorks gaat geldboetes uitdelen aan illegale downloaders, Heather Menzies is overleden en Warner Bros maakte de titel van de ‘Jungle Book’ film bekend.

Actrice Halee Steinfeld is te zien op de eerste foto van Bumblebee The Movie

Hailee Steinfeld in de film Bumblebee The Movie
Bron: IMDB & Paramount | Hailee Steinfeld in de film Bumblebee The Movie

Je kent Bumblebee als gele race auto die in de Transformers franchise zijn mannetje weet te staan. In de prequel ga je terug in de tijd en wel naar 1987. De bekende Transformer is op de vlucht voor een onbekende vijand. Wanneer hij zicht verstopt als zwaar beschadigde Volkswagen kever wordt hij door Charlie, gespeeld door Hailee Steinfeld, meegenomen om te worden opgeknapt.

Naast de actrice zijn een aantal andere bekende namen ook te zien of horen in ‘Bumblebee The Movie’. Worstelaar John Cena en Jorge Lendeborg Jr. zijn dit jaar in de film te zien. Een oude bekende keert terug Peter Cullen, de stem achter Optimus Prime staat tussen de cast. Zal Bumblebee hulp krijgen van Optimus Prime? Aan het einde van 2018 kan je het gaan zien in de bioscoop.

De X-Men hebben het niet makkelijk, dat is te zien op de foto’s van ‘X-Men: Dark Phoenix’

Magneto en de andere X-Men hebben het niet makkelijk in 'X-Men: Dark Phoenix'
Bron: IMDB & Empire | Magneto en de andere X-Men hebben het niet makkelijk in ‘X-Men: Dark Phoenix’

De X-Men krijgen het met de binnenkort uit komende film ‘X-Men: Dark Phoenix’ niet makkelijk. In de eerste trilogie is de Dark Phoenix al aangestipt, maar er is niet alles aan gedaan om het goed uit te lichten. Daar hoopt Fox dit keer wel aan te voldoen.
Want de X-Men reizen door de ruimte wanneer de Phoenix Jean over probeert te nemen. De andere moeten het proberen tegen te houden voordat zij zelf worden vernietigd door de alter ego Phoenix.

Op de foto’s die door het blad Empire zijn uitgebracht zie je dat Magneto, het zoals gewoonlijk, niet heel makkelijk heeft. Normaal gesproken moet hij het opnemen tegen de andere X-Men. Maar dit keer lijkt dat niet het geval te zijn. Vanaf 1 november kan je naar de bioscoop gaan om ‘X-Men: Dark Phoenix’ te gaan zien.

Na vijftig jaar draait in 2018 de film Mary Poppins Returns in de bioscoop

Nieuwe beelden van Mary Poppins Returns
Bron: Oh My Disney | Nieuwe beelden van Mary Poppins Returns

Het heeft een hele lange tijd geduurd voordat Disney een vervolg op de iconische en klassieke film ‘Mary Poppins’ heeft gemaakt. In de 2018 versie, met de toepasselijke titel: ‘Mary Poppins Returns’. Wordt de hoofdrol door niemand minder dan Emily Blunt gespeeld. Afgelopen zomer werd er al iets bekend gemaakt, en Disney doet er een schatje boven op door te teasen met een foto.

Op de bovenstaande foto zie je Lin-Manuel Miranda als Jack fietsen door de winterse straten in London. Samen met de kinderen op de fiets. Dat het leven in de brouwerij brengt dat is wel te zien op de foto. Je moet nog een jaar wachten tot dat je ‘Mary Poppins Returns’ in de bioscoop kan gaan zien.

Latest Reviews