Movie News: Han Solo Movie, Cher in Mamma Mia 2 en Nieuwe rol Sylvia Hoeks

De titel van Han Solo is bekend gemaakt, Cher is te zien in Mamma Mia! 2 en Actrice Sylvia Hoeks heeft een rol in een nieuwe Hollywood film

De filmwereld probeert verder te gaan met films maken na het schandaal rond Harvey Weinstein. Het was een week waar het rustig was qua film nieuws. Toch heb ik drie nieuwtjes voor die iedereen moet weten. Deel het bericht op facebook, twitter en andere sociale media zodat de rest van de wereld het ook kan lezen.

Vorige week deelde ik de Movie News waar Disney de film Gigantic schrapt, het schandaal van Harvey Weinstein werd besproken en de X-Men spin-off film Gambit een nieuwe releasedatum heeft gekregen. Klik op de link hierboven zodat je het nieuws goed kan lezen.

Lucas Film maakt de officiële titel van de Han Solo film bekend

Hans Solo film, Solo: A Star Wars Story
Bron: Digitalspyuk.net

Toen Disney de filmstudio Lucas film kocht kon je er vanuit gaan dat er een lijst met toekomstige Star Wars film uit zou gaan komen. Dat is ook het geval want naast de nieuwe trilogie zijn de spin-off film geintroduceerd. Met gemixte succes, terwijl ik Rogue One een geweldige film vond. Daar komt de Han Solo film bij. Met de titel, Solo: A Star Wars Story. Op zich een logische titel, maar ook een beetje aan de saaie kant. Had het een Han Solo film genoemd. Zo is het voor iedereen duidelijk waar de film over gaat zonder dat je enige kennis van de franchise moet hebben.

Het verhaal zal het leven van de jonge Han Solo laten zien. Met de ‘Solo’ film ga je terug in de tijd en wel naar een periode voor de ‘A New Hope‘, de eerste originele Star Wars film. Ben je fan van het karakter, maar wel in de vorm dat Harrison Ford dat vertolkt heeft? Dan moet jij je gedachten gaan verzetten, want Harrison Ford komt niet terug om zijn rol nog een keer te vertolken. Acteur Alden Ehrenreich kruipt in de huid van het bekende karakter, hij was eerder te zien in Beautiful Creatures en vorig jaar in Hail, Caesar!. Verder is er nog weinig over de film en het verhaal bekend. Dat wordt tot nu toe geheim gehouden.

Cher is te zien in Mamma Mia! Here We Go Again (Mamma Mia! 2)

Cher in Mamma Mia Here We Go Again
Bron: Billboard.com

Het is niet voor het eerst dat Cher in een film te zien is. In de jaren 80 was zij in een aantal films te zien. Zij wilde haar filmcarrière een boost geven. Dat lukte wat zij was te zien in Mermaids, The Witches of Eastwick en Moonstruck. Voor de rol in Moonstruck ontving zij een Oscar in 1988. Met een berg aan ervaring weet Cher zich staande te houden als artiest. Zij is de enige artiest die het voor elkaar kreeg om in ieder decennium een nummer één hit te scoren, en dat sinds de jaren ’60.

Ook zullen Cher en Meryl Streep herenigd worden, zij waren samen te zien in de film Silkwood. Na zoveel jaar zijn zij samen te zien op het grote scherm. De rest van de cast die je zag in Mamma Mia! komen terug. Zij hebben getekend voor het tweede deel, en er is nog meer muziek van ABBA dat gebruikt kan worden. Voor mij en andere ‘fans’ een feest der herkenning. Verder is er weinig over bekend, de opnames van Mamma Mia! Here We Go Again staan op het punt te starten.

De Nederlandse actrice Sylvia Hoeks heeft een nieuwe rol in een blockbuster

Sylvia Hoeks in nieuwe millenium-film
Bron: Shooting-Stars.eu

Als je de film Blade Runner 2049 hebt gezien weet je wie Sylvia Hoeks is. Zij is het afgelopen jaar druk bezig geweest met een aantal rollen in Amerika. Voor Blade Runner sequel was zij te zien in Renegades, en de opnames van All the Devil’s Men en The Girl in the Spider’s Web zijn afgelopen. Daar komt een nieuwe film bij, want zij gaat in het vervolg van The Girl With the Dragon Tattoo acteren. Volgens het blad Variety is zij naast Claire Foy te zien. En Sylvia is te zien als gemene tweelingzus van Salander.

Het duurt nog even en Hollywood kan niet meer om Sylvia Hoeks heen. Als je de series Bloedverwanten, Overspel en t Schaep met de 5 pooten hebt gezien dan heb je het acteer werk van Sylvia gezien. De rol die zij in Blade Runner 2049 speelde was geweldig, en als ik niet had geweten dat Sylvia een Nederlands actrice is dan had ik het door gehad. Want alles klopte en zij wist zich tussen de andere acteurs te mengen.

Latest Reviews

Ook interessant
Americas Next Top Model Review
Power vrouwen bij America’s Next Top Model