Movie News: Jennifer Hudson als Aretha Franklin, vervolg op Don’t Breathe en Robocop

In de Movie News van deze week: Jennifer Hudson te zien als Aretha Franklin en er komt een vervolg op ‘Don’t Breathe’ en ‘Robocop’

Mis het laatste nieuws uit de filmwereld niet, want in Movie News lees je deze week: Jennifer Hudson is binnenkort te zien als Aretha Franklin, er komt een vervolg op ‘Don’t Breathe’. En er is ook een vervolg in de maak van ‘Robocop’. Niet de reboot maar het origineel dat werd gemaakt door Paul Verhoeven.

Mis de Movie News van vorige week niet. Want toen kon je alles lezen over: Netflix deed in 2017 hele goede zaken. Cluedo komt terug op het witte doek, met Ryan Reynolds in de hoofdrol. En de nominaties van de 90ste editie van The Oscars had ik op een rij gezet.

Jennifer Hudson kruipt in de huid van Aretha Franklin

Jennifer Hudson binnenkort te zien als Aretha Franklin
Bron: Billboard |Jennifer Hudson binnenkort te zien als Aretha Franklin

Als iemand het verdiend om in de huis van Aretha Franklin te kruipen, dan is het Jennifer Hudson. Want zij kan ontzettend goed zingen, en zij wordt onderschat. Dat mag niet baten want de ‘Queen of Soul’ zal op het witte doek te zien zijn. De film dat door MGM wordt gemaakt zal het leven van de zangeres laten zien. Zes decennia aan hits en leven ga je zien in één film.

Het begon voor de zangeres in een gospel koor waar al snel duidelijk werd dat zij ontzettend goed kon zingen. Je kent waarschijnlijk een hele waslijst aan hits die je wilt horen in de film. Voor vele is ‘Respect’ de hit waarvan mensen Aretha Franklin haar kennen. Het origineel was van Otis Redding. Maar de versie van Aretha Franklin werd onbedoeld een soort feministisch volkslied dat haar transformeerde in een icoon van burgerrechten en vrouwenbewegingen. Wanneer de film met Jennifer Hudson te zien zal zijn is tot op heden onbekend.

Regisseur Stephen Lang laat wat los over ‘Don’t Breathe 2′

Stephen Lang heeft nieuws over het vervolg 'Don't Breathe'
Bron: Odyssey | Stephan Lang heeft nieuws over het vervolg ‘Don’t Breathe’

Of er een vervolg zou komen op ‘Don’t Breathe‘ was niet de vraag. Maar wel wanneer er meer bekend zou worden gemaakt over het tweede deel. En Stephen Lang heeft in een aantal interviews verteld wat de mogelijke bedoel is. Want het kan alle kanten op gaan, een prequel of sequel. En het wordt waarschijnlijk een sequel.

Want als je het eerste deel hebt gezien, dan weet je dat de blinde man niet dood is. Wat is hij van plan? Daar krijg je waarschijnlijk antwoord op in ‘Don’t Breathe 2′. De regisseur Stephen Lang had een geweldig idee, maar wilt daar niets over los laten. Maar volgens hem is het idee het beste wat hij ooit voor een sequel heeft gehoord. Over het begin van de opnames of een releasedatum is nog niets over bekend gemaakt.

Robocop krijgt voor een tweede keer een vervolg

Er wordt een nieuwe Robocop 2 gemaakt
Bron: Mindreels | Er wordt een nieuwe Robocop 2 gemaakt

Wat een gigantische trend is en voorlopig ook nog wel blijft is het terug gaan naar bekende franchises. Waar in het verleden een nieuw vervolg werd gemaakt op een tweede of derde deel. Maar de trend van nu is dat er een vervolg op de eerste film wordt gemaakt. Ook al zijn er vervolg delen, die worden overboord gegooid. Daar komt ‘Robocop’ bij. Na het eerste deel van Paul Verhoeven kwamen er sequels en een televisie serie.

Door de schrijver van de eerste film, Edward Neumeier is druk bezig om de nieuwe film te schrijven. Hij laat er niet al te veel over los. Het enige wat hij laat weten is dat het een klassieke feeling krijgt. Van de speciale effecten en meer. Alsof de ‘Robocop’ uit 1987 bij dit deel past. Er komt een nieuwe ‘Robocop 2’ aan, het is afwachten wanneer het uit gaat komen.

Latest Reviews