Movie News: film over Laura Kinney in de maak, Hurricane Bianca 2 en Pet Sematary

In Movie News: ‘X23′ Laura Kinney krijgt een Logan spin-off film, Bianca Del Rio is bezig met Hurricane Bianca 2 en Stephen King’s Pet Sematary komt terug

Een nieuwe week, dat betekend een nieuwe Movie News waar ik een aantal nieuwtjes uit de filmwereld met je deel. Niet zo maar filmnieuws maar nieuws dat je moet weten. Want wat zit er qua films aan te komen en me de movie news kan jij met vrienden en familie praten over de voortgang van Hollywood en de rest van de filmwereld.

Vorige week deelde ik in movie news de titel van de Han Solo film, Cher is te zien in Mamma Mia! Here We Go Again en Sylvia Hoeks is na Blade Runner 2049 binnenkort te zien in een andere blockbuster. Er is nog veel meer film nieuws te vinden op de blog. Boven in het menu onder het kopje: Movie News.

De Logan spin-off film X23 Laura Kinney is in de maak

X23 Laura Kinney Spin-off film
Bron: Denofgeek.com

Afgelopen jaar was de laatste Wolverine film Logan een groot succes. Niet alleen de fans van de franchise en het karakter vonden het een geweldige film. Ook de film kijker dat normaal gesproken niet van superhelden films houden hebben er naar gekeken. Nadat Wonder Woman liet zien dat mensen ook een solo film met een vrouw in de hoofdrol willen zien zijn Fox en Marvel bezig et de spin-off film van Wolverine’s dochter X23.

Achter de schermen wordt er hard gewerkt om het zo snel mogelijk in de bioscoop te laten draaien. Er is nog een releasedatum bekend maar script schrijver Craig Kyle is in de pen gekropen om een goed werkend script voor de film te schrijven. Hij schreef het script van Thor: Ragnarok ook en dat heeft positieve recensies gekregen. Of er gekozen wordt voor de jonge Laura Kinney is nog de vraag. Want in de strips is zij op verschillende leeftijden te zien geweest.

Dragqueen Bianca Del Rio komt terug met Hurricane Bianca 2: From Russia With Hate

Hurricane Bianca 2: From Russia With Hate
Bron: Phillymag.com

Als je het realityprogramma Rupaul’s Dragrace hebt gezien weet je dat Bianca Del Rio een grote rol in het zesde seizoen van het programma heeft gespeeld. Wat vooral opviel tijdens en na het seizoen is dat zij een goed gevoel voor humor had. Als je zelf niet het slachtoffer werd. De humor heeft zij gebruikt en in de eerste Hurricane Bianca gestoken. Het was een groot succes, en dan kan een vervolg niet uitblijven.

In Hurricane Bianca 2 is zij niet alleen te zien want andere dragqueens helpen haar. De queens Dratch and Shangela komen terug, Darienne Lake, Lady Bunny en Wanda Sykes zullen voor het eerst in de film van Bianca te zien zijn. Tijdens de promotie voor de film werd duidelijk dat één van de Dragrace favorieten Katya ook in de film te zien zal zijn. Ik heb de eerste film gezien en kan niet wachten tot dat deel 2 te zien is. Mocht je Hurricane Bianca nog niet gezien hebben? Het staat online bij Netflix.

Na het succes van Stephen King’s IT, komt Pet Sematary terug!

Pet Sematary komt terug naar de bioscoop
Bron:Deathensemble.com

Vanaf begin september draaide IT in de bioscoop. Het was en is nog steeds een succes waar Warner Bros heel erg blij mee was. Een tweede deel komt eraan, maar andere filmstudio’s kijken over de schouder mee. Het is niet het enige boek van Stephen King dat al eerder is verfilmd. Er wordt nu gekeken naar de successen uit het verleden, die kunnen in de toekomst een remake verwachten.

In 1989 werd het boek Pet Sematary naar het witte doek gebracht en dat wist genoeg geld op te halen voor een tweede deel. Wat helaas niet het succes haalde dat de studio had verwacht. De filmstudio Universal heeft de rechten van de film en laat Kevin Kolsch en Dennis Widmyer los om een moderne twist aan de film te geven. Verdere details zijn niet bekend, want de remake is in de begin fase.

 

Latest Reviews

Ook interessant
De vrouwelijke Ghostbusters