Movie News: The Lion King 2019, Star Wars spin-offs en komt LOTR terug?

In de Movie News: De live action The Lion King 2019 komt eraan, er komen een hoop nieuwe Star Wars spin-offs aan en Lord Of The Rings verhuisd naar het kleine scherm

De Movie News van deze week zit bomvol met nieuws dat je moet weten. Disney gaat door met de live action films en laat was los rondom The Lion King 2019. LucasFilm heeft bekend gemaakt dat je de komende tien jaar niet zonder Star Wars films zit en de film franchise Lord Of The Rings krijgt misschien een vervolg op het kleine scherm. Dit lees je in de Movie News van deze week. Eerst een kleine update rondom de schandalen in Hollywood.

In de vorige Movie News besprak ik de Logan spin-off film, Hurricane Bianca 2 komt eraan en de hitfilm uit 1989 Stephen King’s Pet Sematary maakt binnenkort een comeback in de bioscoop. Wil je het dat alsnog lezen? Dat kan, klik op de link hierboven om het bericht te lezen.

De stand van zaken rondom Kevin Spacey

De filmwereld heeft de afgelopen weken nieuwe klappen gekregen. Dit keer zijn ze in de on demand sector gevallen. Acteur Kevin Spacey wordt door verschillende partijen beschuldigd van seksuele ongepaste handelingen. Netflix trekt direct haar conclusies en wilt niet meer samenwerken. Ook al is hij te zien als in de hitserie House Of Cards. De opnames van het zesde seizoen zijn gestopt, maar verwacht dat er een oplossing gevonden wordt en alsnog uit komt. Alleen zal Kevin Spacey uit de serie geschreven worden.

Dit is de cast van The Lion King 2019

The Lion King 2019 Cast
Bron: IMDB.com / Disney

Na het succes van Th Jungle Book in 2016 heeft er voor gezorgd dat Jon Favreau een nieuwe regie klus op z’n naam kon zetten. Want Disney heeft nog een andere animatie film die geschikt was om naar een live action film te vertalen. Ik heb het over The Lion King. Een mega succes in de jaren ’90, en met de technieken van nu kan het weer gaan scoren.

Als je daar een aantal acteurs of bekendheden bij zetten dan weet je zeker dat het scoort. Eind vorige week was het overal te lezen dat onder andere Beyoncé een stem gaat inspreken. Alle acteurs met daarbij de rol staan hierboven. Ik ben heel benieuwd wat er van The Lion King 2019 gemaakt gaat worden. In de vorige live action films is er gekozen om het verhaal een beetje aan te passen en meer ‘diepte’ in te brengen. Met de muziek van Elton John en een zangeres als Beyoncé moet er een soundtrack gaan komen dat boven aan de charts komt te staan.

Kathleen Kennedy maakt bekend dat een hoop Star Wars spin-off films aankomen

Er komen meer spin-off films van Star Wars aan
Bron: IMDB.com / LucasFilm

De koek is nog lang niet op als het aan Kathleen Kennedy en LucasFilm ligt. Toen het bedrijf was overgenomen of gekocht door Disney wist je dat er geld verdiend moest gaan worden. Met de twee laatste Star Wars films heeft de studio laten zien dat er nog genoeg mensen zijn die geïnteresseerd zijn in de franchise. In een interview heeft Kathleen Kennedy, de hoofd van alles wat met Star Wars te maken heeft, laten weten wat de plannen voor zeker de komende tien jaar zijn.

Dit jaar komt Star Wars: The Last Jedi uit en dat is het achtste deel. Daarna komt in de originele lijn nog één episode uit. Tot zover bekend is natuurlijk. Toch komen er een hoop spin-off films als Rogue One aan. Daar zullen een aantal bekenden als Rey, Poe, Finn en BB-8 de hoofdrol in gaan spelen. Daarnaast komen er nog meer nieuwe karakters bij die in de films te zien zijn. The Hollywood Reporter noemde het een spoiler omdat Kylo Ren niet wordt genoemd. Vanaf 13 december draait The Last Jedi in de Nederlandse bioscoop.

Na The Lord Of The Rings en The Hobbit films verhuisd de franchise naar het kleine scherm

Lord Of The Rings verhuisd naar Amazon
Bron: Mentalfloss.com

In het verleden heeft Warner Bros een hoop geld verdiend aan The Lord Of The Rings en The Hobbit franchise. De erfgenamen van de overleden schrijver J.R.R. Tolkien, Warner Bros en de on demand dienst Amazon Studios zijn bezig met de onderhandelingen voor een serie.
De serie zal gebaseerd zijn op de eerste drie films die er zijn gemaakt. De verdere verhaallijnen of eventuele regisseurs en acteurs die er voor gevraagd zijn, zijn nog onbekend.

In het verleden hebben de erfgenamen en Warner Bros over hoop gelegen over de rechten en inspraak op de films. In juli dit jaar was er een schikking getroffen tussen de twee partijen. En met deze nieuwe stappen zouden de verstandhoudingen weer goed liggen. Amazon wilt graag in het gat springen dat Game Of Thrones achter laat na het laatste seizoen. Of er een serie gaat komen is nog niet duidelijk, want de onderhandelingen zitten nog in een pril begin stadium.

Latest Reviews

Ook interessant
This made my day music
David Guetta ft. Nicki Minaj and Afrojack – Hey Mama [Workout Music]