Movie News

Movie News: Wendell and Wild naar Netflix, Madonna gaat regisseren en Cameron Diaz met pensioen

Lees de filmnieuws van Wendell and Wild dat naar Netflix gaat, Madonna en haar regie plannen. En is Cameron Diaz met pensioen?

De wereld van film staat niet stil. En daarom deel ik de beste Movie News met je. Dit keer gaat het over de stop-motion film ‘Wendell and Wild’ dat naar Netflix gaat. Madonna wilt de film over het leven van Michaela DePrince gaan regisseren. En het lijkt erop dat Cameron Diaz heeft besloten om met pensioen te gaan. Voor de verdere details lees je snel verder.

De vorige Movie News rond in het teken van de winnaars. Want ‘The Shape Of Water‘ en ‘Emoji Movie’ wonnen ieders een prijs. Maar er werd ook gesproken over nieuwe films ‘Frozen 2’ en ‘White Chicks 2’. Heb je dat nieuws gemist? Klik op de link van Movie News en lees het nog eens rustig door.

Henry Selick gaat de film Wendell and Wild regisseren voor Netflix

Wendell And Wild naar Netflix
Bron: Collider.com | Wendell And Wild naar Netflix

Het is een hele tijd geleden dat de regisseur van Coraline en The Nightmare Before Christmas een stop-motion film heeft gemaakt. Tijd om terug te keren en je hoeft niet naar de bioscoop om de film te kunnen zien. Want de film zal worden uitgebracht door Netflix, er werd al over gesproken sinds 2015. De on demand dienst heeft nog meer geld uitgegeven om bekende stemmen te kunnen vinden.

Want het bekende film duo Jordan Peele en Keegan-Michael Key zullen de stemmen van twee demonen broers inspreken. En dan kan je een hoop humor verwachten. Het duo was eerder samen te zien op het grote doek en wel in de komedie en actie film ‘Keanu’. Jordan Peele was de regisseur van de filmhit uit 2017 ‘Get Out‘. Wanneer de ‘Wendell and Wild’ in de catalogus van Netflix te vinden is nog niet bekend.

Madonna gaat opnieuw regisseren, dit keer de film over de balletdanseres Michaela DePrince

Madonna gaat film over Michaela DePrince regisseren
Bron: Manamnews.com | Madonna gaat film over Michaela DePrince regisseren

Het is niet voor het eerst dat Madonna een film gaat regisseren. Want de films ‘Fifth And Wisdom’ en ‘W.E’ werden ook door haar geregisseerd. Het werd niet al te goed ontvangen door recensenten maar ook het grote publiek kon het niet waarderen. Dit keer viel haar oog op het leven van de beroemde balletdanseres Michaela DePrince. De balletdanseres werd geboren in Sierra Leone. Daar groeide zij een aantal jaar op.

Michaela werd op vier jarige leeftijd geadopteerd door Amerikaanse ouders. Op een latere leeftijd schrijf zij samen met haar moeder een biografie. Het ging over haar jonge jaren in het door oorlog verscheurde Afrikaanse land. Dat niet alleen, want in haar latere jeugd waar haar balletcarriers an de grond kwam. Maar ook over de huidziekte Vitiligo. En dat is een combinatie dat je goed in een film kan verwerken. Gaat Madonna voor een eventuele Oscars of andere filmprijs? Ik denk het wel.

Heeft Cameron Diaz haar film carrière vaarwel gezegd?

Cameron Diaz met pensioen?
Bron: Elle UK | Cameron Diaz met pensioen?

Als je van 1994 tot en met 2014 een komedie film hebt gekeken, dan is de kant groot dat Cameron Diaz er in te zien was. Want de actrice was de actrice die veel verschillende regisseurs willen hebben in een film. Denk aan films als ‘The Mask’, ‘Shrek’, ‘Charlies Angels’ en ‘The Sweetest Thing’.

Toch lijkt het erop dat na de flop van de remake ‘Annie’ de actrice niet meer in een film te zien zal zijn. Of ligt dat toch iets anders? In een interview vertelde Selma Blair dat zij met pensioen zou gaan. Dat zou zij besproken in een gesprek, en de komedie waar zij beide in zaten kwam ook ten sprake. Toch ligt het anders want de actrice heeft op dit moment de focus op haar gezin, maar ook de wellness kant. Misschien in de toekomst een comeback? De tijd zal het leren.

Latest Reviews

Ook interessant
Eurovision Song Contest
Welke landen gaan door naar de finale van Eurovision?