Movie News

Movie News: Winnaars The Shape Of Water en The Emoji Movie, Frozen 2 en White Chicks 2?

Een Movie News met winnaars als ‘The Shape Of Water’ en ‘The Emoji Movie’ maar ook nieuwtjes van Frozen 2 en White Chicks 2

Het afgelopen weekend werden er weer prijzen uitgereikt. Bij de ene uitreiking zaten mensen er op te wachten. Maar bij de ander willen de makers de prijs niet in ontvangst nemen. Ik heb het over de Razzie Awards en The Oscars. Want welke films kregen de prijs voor de beste en de slechtste film? Hier onder meer informatie.

Daarnaast werd er ook filmnieuws bekend gemaakt wat te maken heeft met twee films die eraan zitten te komen. En wel ‘Frozen 2′ en White Chicks 2’. Want er werd weer genoeg bekend gemaakt om over te schrijven. Mocht je de vorige Movie News hebben gemist? Klik op de link om over ‘Black Panther’ en de records. Jordan Peele heeft nieuwe plannen en Rutger Hauer gaat los over ‘Blade Runner 2049‘.

De films ‘The Shape Of Water’ en ‘The Emoji Movie’ gingen met een Oscar en Razzie Awards naar huis

Winnaars van The Oscars en Razzie Awards
Bron: GoldDerby.com | Winnaars van The Oscars en Razzie Awards

Laat ik beginnen met het slechte nieuws. Want de zaterdag voordat The Oscars werden uitgereikt worden de slechtste films in de spotlight gezet. Dit keer was de winnaar van de ‘slechtste film’ voor de animatie van Sony. De filmstudio kreeg het beeldje voor ‘The Emoji Movie‘. Daarnaast kreeg de film Razzies voor slechtste script, slechtste cast en slechtste regisseur Tony Leondis.

Dan schakelen wij over naar het positieve. Want bij onder andere de Golden Globes was ‘Three Billboards Outside Ebbing, Missouri‘ de grote winnaar. Alleen ging bij The Oscars ‘The Shape Of Water‘ er met de prijs van ‘Best Film’ naar huis. Regisseur Guillermo del Toro wilde deze prijs opdragen aan alle jonge en opkomende regisseurs. Want volgens hem zijn er geen grenzen die er voor zorgen dat je aan de meest geweldige films kan werken.

Krijgt Elsa in ‘Frozen 2’ een vriendin?

Krijgt Elsa een vriendin in Frozen 2
Bron: Lifepetitions & Amazonaws.com | Krijgt Elsa een vriendin in Frozen 2

Het succes van ‘Frozen’ wilt Disney zeker nog een keer over doen. En achter de schermen wordt er heel hard gewerkt aan ‘Frozen 2’. Ook al duurt het nog even voordat de film in de bioscoop te zien zal zijn, toch kan het speculeren al beginnen. Want op Twitter werd de hashtag #GiveElsaagirlfriend trekking. Dit omdat het nummer ‘Let It Go’ een coming out anthem is. De volwassen fans zouden graag zien dat zij een vriendin krijgt.

In een interview met Jennifer Lee, schrijfster en co-producer van ‘Frozen 2’ liet zij los dat zij een onderdeel van deze gesprekken wilt zijn. Want de makers staan open voor het idee. Maar of het daadwerkelijk gaat gebeuren is natuurlijk nog de vraag. De gesprekken worden gevoerd en alles wordt op een rijtje gezet. De stem van Elsa ‘Idina Menzel’ is er over te spreken. In een interview met Entertainment Weekly gaf zij aan: ‘Ik vind het geweldig dat er wat verandering in zit’.

Maken de Wayans broers een White Chicks 2?

White Chicks 2
Bron: cinemania.elmundo.es | White Chicks 2

Één van de broers, Marlon Wayans, was te gast bij het MTV programma TRL. Daar vertelde hij dat hij en zijn broer er serieus over nadenken om een vervolg te maken van de nu iconische film ‘White Chicks’. Voor het interview kwam er op een Instagram een post over dat zij de liefde van de fans willen zien. En bij 300 duizend zou dit de volgende film worden.

Die likes werden dik gehaald, maar later in het interview vertelde hij dat het zo goed als zeker is. Want zoals het er nu naar uit ziet komt ‘White Chicks 2’ er aan! Dan moet er nog een script worden geschreven en de filmstudio moet er mee akkoord gaan. Zie hieronder hoe Marlon antwoord geeft op de vraag uit het publiek.

Latest Reviews

Ook interessant
The Grinch Trailer
The Grinch Trailer