Movie Trailers

Movie Trailers: Ant-Man And The Wasp, The First Purge en Mute

Movie Trailers

Kijk naar de nieuwe trailers van Ant-Man And The Wasp, The First Purge en Mute

Met de aankomende Super Bowl aanstaande zondag op maandagnacht kan je de komende week een hele hoop trailers verwachten. Toch wilde de volgende films dat voor zijn door de trailers uit te brengen. Bijvoorbeeld die van ‘Ant-Man And The Wasp’, ‘The First Purge’ en de Netflix film ‘Mute’. Het zijn bijzondere trailers die laten zien wat zij in huis hebben om je te overtuigen van je tijd.

Ben je geen Paul Rudd fan? Dan heb je een klein probleem want in twee van de drie films is de acteur te zien. De vorige trailers die ik deelde waren van: ‘Tomb Raider’, ‘Super Troopers 2’ en ‘Dundee’. Ga terug naar vorige week en kijk de trailers voor een 2e, 3e of zelfs een vierde keer.

Ant-Man And The Wasp – 18 juli in de Nederlandse bioscoop

Met het uitkomen van ‘Black Panther‘ is het wachten op een trailer van de volgende Marvel film. Die is er al gekomen, en wel de teaser trailer van ‘Ant-Man And The Wasp’. Het tweede deel van de Ant-Man film, alleen staat hij er dit keer niet alleen voor. Want hij krijgt de hulp van zijn vriendin Hope van Dyne.

De teaser ziet er heel goed uit en geeft een goed beeld wat je vanaf 18 juli in de bioscoop kan gaan zien. Dat er iets aan de hand is in de film ‘Ant-Man And The Wasp’ is wel duidelijk, alleen wat? Tot nu toe is er bekend gemaakt dat er gaat worden gezocht naar de moeder van Hope. In de eerste film werd er al even over gesproken, alleen wordt er dit keer actie ondernomen. Actrice Michelle Pfeiffer zal in de film te zien zijn als Janet van Dyne.

The First Purge – 4 juli in de Amerikaans bioscoop

Wil je erachter komen wanneer ‘The First Purge’ werd gehouden? Dan moet je dit jaar zeker gaan kijken naar de film. Want in de prequel van ‘The Purge’ wordt er een verandering doorgevoerd. Op welke manier kan je Amerika groot maken? Door een Purge te organiseren.

De teaser trailer doet je al heel snel denken aan de huidige president Trump. Want er wordt heel erg gesproken hoe je Amerika weer groot moet maken. En dat is allemaal omdat je op de nieuwe manier trots kan zijn op je land. Maar vooral de zwakkere uit de samenleving weg te vegen. Vanaf 4 juli is de film in de Amerikaanse bioscopen te zien. De releasedatum voor Nederland is nog onbekend.

Mute – 23 februari te streamen bij Netflix

Dat Netflix een lijst met films gaat uitbrengen is geen geheim, maar welke dat precies zijn is grotendeels onbekend. Daar komt voor één film meer duidelijkheid over. En wel de film ‘Mute’, waar een sterrencast is te zien. Ik heb het over de acteurs Alexander Skarsgård, Paul Rudd en Justin Theroux. Vanaf 23 februari kan je de film streamen bij de on demand dienst.

Als je denkt dit gezien te hebben, dat is heel logisch. Want er komt over niet al te lange tijd een serie in de zelfde setting ‘Altered Carbon‘. En vorig jaar was ‘Ghost In The Shell‘ als futuristische film in de bioscoop te zien. Het ziet er heel interessant uit, en ben heel benieuwd wat de regisseur Duncan Jones na ‘Moon’, ‘Source Code’ en ‘Warcraft: The Beginning’ heeft gemaakt.

Latest Reviews

Ook interessant
LucasFilm wist na het evenement met de D23 Expo special look interesse te wekken voor Star Wars: The Rise of Skywalker
Star Wars: The Rise of Skywalker – D23 Expo Special Look