New Movie Trailers

Movie Trailers: Fifty Shades Freed, Sherlock Gnomes en Downsizing

De film trailers van Fifty Shades Freed, Sherlock Gnomes en Downsizing zijn uit

Het is een week geleden dat ik de film trailers van Acrimony, 12 Strong en Phantom Thread met je deelde. Een week later is het tijd om nieuwe trailers met je te delen. Want de drie trailers van Fifty Shade Freed, Sherlock Gnomes en Downsizing zijn uitgekomen en zijn het kijken meer dan waard! Hieronder vertel ik meer over mijn bevindingen van de trailer en waarom de film wel of niet wil gaan zien in de bioscoop.

Heb je de trailers hieronder gezien? Surf nog verder op de website want er staat veel meer over films. Zoals movie news, andere trailers, recensies, soundtracks en throwbacks. Dit en meer kan je vinden in het menu boven aan de pagina.

Fifty Shades Freed – 7 februari in de Nederlandse bioscoop

‘You Love it or hate it!’ dat is wat bij de Fifty Shades franchise van toepassing is. Het derde deel Fifty Shades Freed komt binnenkort uit en sluit daarmee de film franchise af dat goed van start ging. De eerste film kwam jaren geleden uit en zorgde ervoor dat de filmstudio’s met verbaasde gezichten naar de opbrengst aan het kijken waren. Niemand had verwacht dat het zo goed zou scoren. Alleen wist het succes niet naar het tweede deel te vertalen. Ik heb het idee dat niet zoveel mensen zitten te wachten op Fifty Shades Freed.

Want de boeken wisten de BDSM neer te zetten op een manier dat heel veel mensen het boek gingen lezen. Alleen vandaag de dag is het te vaak besproken en komt het niet speciaal over. Ik ga het niet zien, want heb het eerste deel na een half uur uitgezet. Ga jij begin 2018 naar de bioscoop om de film te zien?

Gnomeo & Juliet: Sherlock Gnomes – 18 April in de Nederlandse bioscoop

Het is zeven jaar geleden kwam het eerste deel Gnomeo & Juliet uit. Het was voor mij niet bekend dat er ooit een tweede deel zou komen. Toch is het zover en volgend jaar april is het een feit. Dan draait deel 2, Sherlock Gnomes in de Nederlandse bioscoop. Zelf vond ik het idee achter het eerste deel heel grappig bedacht dat je Toy Story naar de tuin haalt en tuin kabouters de hoofdrol laat spelen.

Of het een goed idee is om Sherlock Holmes er in te gaan betrekken? weet ik niet. Ik ben benieuwd wat de makers van plan zijn en de trailer heeft een aantal momenten waar ik hard om kon lachen.
filmstudio Paramount heeft een succes nodig want zij hebben de afgelopen tijd niet veel succes in de bioscoop gehad. Zij zetten hun geld in op de tuinkabouters. Maar of zij het geld gaan terug verdienen? Volgend jaar krijgen wij het antwoordt, als de film in de bioscoop heeft gedraaid.

Downsizing – 25 januari in de Nederlandse bioscoop

De wereld is overbevolkt en in Noorwegen wordt er een oplossing gevonden. En dat is downsizing. Matt Damon en Kristen Wiig staan op het punt om dat te gaan doen, alleen gaat dat niet zoals verwacht. De komedie draait vanaf begin 2018 in de Nederlandse bioscoop en ben heel benieuwd wat het ‘grote plaatje’ van de film is.

De humor kan heel grappig zijn maar heb het idee dat er een boodschap achter zit. Ook is Matt Damon niet vaak in een komedie te zien en heb wel het idee dat hij perfect gecast is voor deze rol. Ik ga sowieso naar de bioscoop om te film te zien, ga jij ook?

Latest Reviews

Ook interessant
Rupaul’s Drag Race All Stars 4 – Snatch Game of Love