Movie Trailers

Movie Trailers: Mission Impossible Fallout, Solo A Star Wars Story, Skyscraper en Jurassic World 2

Movie Trailers

Tijdens de Super Bowl werden de trailers van Mission Impossible Fallout, Solo A Star Wars Story, Skyscraper en Jurassic World 2 getoond

Het is niet gek dat de verschillende filmstudio’s de portemonnee trekken om een trailer te laten zien tijdens de Super Bowl. Want er keken zondag op maandag nacht meer dan honderd miljoen mensen in Amerika naar de wedstrijd. De beste trailers die werden gewoond waren van: ‘Mission Impossible Fallout’, ‘Solo A Star Wars Story’, ‘Skyscraper’ en ‘Jurassic world 2’.

Het is ook één van de evenementen op televisie waar mensen naar kijken zonder te kunnen verder spoelen. Naast de filmtrailers werden ook speciale reclames geprogrammeerd. Waar ook de bedrijven in de buidel moesten tasten, want een reclamespot uitzenden van dertig seconden kost al een hoop geld. Maar daar ga ik het niet over hebben, want de trailers vormen al genoeg stof om over te typen.

Mission Impossible Fallout – 2 augustus in de Nederlandse bioscoop

De film van Tom Cruise en de rest van de cast had een hele grote tegenslag gehad. En dat is nog te zien in de trailer. Daar brak hij zijn enkel en de opnames moesten worden stil gelegd. Waardoor de film nog niet helemaal is opgenomen. Wat ook voor veel stof deed opwaaien was de snor van Henry Cavill. Want Warner Bros moest het gezicht van Superman bewerken om de snort eraf te krijgen.

De studio had aangeboden om te betalen om de snor digitaal aan te plakken. Maar Universal wilde dat niet. De trailer zit bomvol actie en beloofd veel goeds voor de film die vanaf 2 augustus in de bioscoop is te zien. Waar oud bekende en nieuwe karakters in ‘Mission Impossible Fallout’ proberen om de wereld te redden.

Solo A Star Wars Story – 24 Mei in de Nederlandse bioscoop

Na het uitbrengen van ‘Star Wars: The Last Jedi‘ waren de spanningen bij de Star Wars heel erg hoog. Er kwam geen teaser of ander bewegend beeld. En de hoofdrol speler Alden Ehrenreich zou veel coaching nodig hebben gehad om het beste uit de rol te kunnen halen. Toch laten de eerste beelden van de trailer een positief beeld zien.

Net als bij de film ‘Rogue One‘ krijg je een nostalgisch gevoel. Alsof je naar een klassieke ‘Star Wars’ films kijkt. De rest van de cast is wat mij betreft goed gecast. Alleen haalt Alden Ehrenreich mij uit de sfeer. Want tot op dit moment vind ik hem geen Han Solo. Hij lijkt niet op de karakter, en de film moet na gaan uitsluiten of hij qua charisma en doen en laten wel kan lijken. Vanaf 24 mei is de film ‘Solo A Star Wars Story’ te zien in de Nederlandse bioscoop.

Skyscraper – 12 juli in de Nederlandse bioscoop

Dat Dwayne Johnson de afgelopen tijd in bijna alle film is te zien betreft de pret van de nieuwe film ‘Skyscraper’ niet. Want volgens vele is dit een rip-off van ‘Die Hard’ het ziet er ondanks de overeenkomsten geweldig uit. Met veel spektakel waar het draait om de hoofdpersoon en de familie die hij moet redden.

Het is een samenwerking tussen Amerika en China. Want naast dat het verhaal zich afspeelt in het land, zijn er ook een aantal rollen weggelegd voor bekende Chinese acteurs. En als laatst is er voor een groot gedeelte in China opgenomen. Dat kan grote gevolgen hebben voor de film. En wel op een positieve manier. Want de films die in de Chinese bioscoop mogen draaien worden goed gekeurd door de regering. En nu is de heel groot dat het mega cijfers op gaat leveren.

Jurassic World: Fallen Kingdom – 7 juni in de Nederlandse bioscoop

De teaser van ‘Jurassic World: Fallen Kingdom’ vond ik niet heel spectaculair, maar dat maakt de tweede trailer weer goed. Want je ziet wat de regisseur J.A. Bayona in zijn hoofd had qua sfeer. Het is donker en het zou richting de horror gaan.

Of het eind resultaat dat laat zien, daar moeten we nog even op wachten. En wel tot en met 7 juni, dan draait ‘Jurassic World: Fallen Kingdom’ in de Nederlandse bioscoop. Het enige wat ik bijzonder vind is dat er een filter over de trailer zit. Wat het beeld wat doffer lijkt te maken.

Latest Reviews