Movie Trailers

Movie Trailers: Slender Man, Death Wish en Truth Or Dare

Movie Trailers

Het nieuwe jaar begint griezelig met de trailers van Slender Man, Death Wish en Truth Or Dare

Met het uitkomen van ‘Insidious 4: The Last Key‘ hopen een aantal nieuwe en binnenkort uitkomende films mee te kunnen liften op het eventuele succes. Om dat voor elkaar te krijgen hebben de verschillende filmstudio’s nieuwe trailers van ‘Slender Man’, ‘Death Wish’ en ‘Truth Or Dare’ uitgebracht. Zodat jij voorbereid naar de bioscoop kan, en je niet schrikt van iedere onverwachte beweging.

Scroll verder naar beneden om de drie trailers te bekijken, maar kom er ook achter of het volgens mij de moeite waard is om de film binnenkort in de bioscoop te gaan zien. Wil je weten welke trailers er in 2017 het meest werden bekeken? Klik op de link zodat jij bij kan lezen.

Slender Man – 24 mei in de Nederlandse bioscoop

De personage of fictieve persoon ‘Slender Man’ gaat al heel wat jaren mee. Het heeft verschillende gedaantes gehad met kenmerken die in ieder verhaal anders kunnen zijn. In de loop der jaren zijn er een aantal meisjes geweest die de aanwezigheid van de Slender Man te hebben gezien of gevoeld. Het gaat meestel om een bleek figuur in een zwart pak met langdradig verlengde ledematen. Hij heeft het op kinderen gemunt en dat kan op verschillende manieren er aan toe gaan. De symptomen die je bij de kinderen zou moeten zien zijn: toenemende desoriëntatie, paranoïde gevoelens, waanzin en af ​​en toe een bloedneus.

Na een computer spel en de mythe erachter kon het niet anders dan dat er een film zou komen. Die komt er aan, want vanaf 24 mei kan je zien hoe de ‘Slender Man’ verschillende kinderen te grazen neemt. En dat doet hij niet zo zachtjes. In de trailer wordt veel getoond maar ook weer niet. Ik ben heel benieuwd naar het eind resultaat. En denk dat dit wel eens een groot succes zou kunnen worden. Het ligt eraan hoe de filmstudio die nu verder gaat adverteren.

Death Wish – 1 maart in de Nederlandse bioscoop

De tweede trailer van ‘Death Wish’ is uit. In de trailer laat Bruce Willis zien hoe hij achter de moordenaars van zijn vrouw en dochter gaat. Daarna gaat hij een stapje verder om andere te helpen. Een soort superheld dat de mensen helpt die door andere zijn bedrogen of met geweld te maken hebben gehad. De trailer ziet er oké uit. Waarbij je de acteur Bruce Willis ziet zoals je hem gewend bent te zien.

Op oorlogspad, alleen klopt de combinatie van arts en uiteindelijk een buurt held niet overeen. Je verwacht niet dat een arts dat in zijn hoofd zou halen om te gaan doen. Vanaf 1 maart kan je gaan zien of het lukt om de daders te pakken te krijgen. De film is een remake waar Eli Roth de film uit 1974 de moderne versie van heeft gemaakt.

Truth Or Dare – 3 mei in de Nederlandse bioscoop

De afgelopen jaren was het horror genre flink aan het groeien. Daar kwamen ook een aantal horror films bij uit die niet al te duur waren om te maken. Maar wel heel goed hadden gescoord. En als eenmaal iets scoort dan weet je dat andere studio’s met een antwoord gaan komen. En dat is ook het geval van ‘Truth Or Dare’. De film heeft net als een aantal andere recent uitgekomen horror films een makkelijk scenario.

Wanneer je aan iets mee doet en het niet op een bepaalde manier eindigt dan ga je eraan. Het zijn films als ‘Happy Death Day’, ‘Don’t Knock Twice’ of ‘The Bye Bye Man’. Ik denk dat de film heel vermakelijk kan zijn maar dat het daar ook bij blijft. Je kan griezelen in de bioscoop maar heb geen hoge verwachting. Want dat gaat ‘Truth Or Dare’ niet waar maken.

Latest Reviews

Ook interessant
Creative
2Veinte geeft vorm aan Disney klassiekers