Movie Trailers

Movie Trailers: Tomb Raider #2, Super Troopers 2 en Dundee

Movie Trailers

De nieuwe teasers en tweede trailers van Tomb Raider, Super Troopers 2 en Dundee kwamen uit!

De eerste maand van het nieuwe jaar staat bekend om het rustige filmnieuws, daar hoort ook een maand zonder hele nieuwe trailers bij. Wat verschillende filmstudio’s proberen is in het gat te springen door nieuwe trailers uit te brengen. Zodat men toch geïnteresseerd blijft in de verschillende films die niet direct alle aandacht krijgen. Daar horen de teasers en vervolg trailers van ‘Tomb Raider’, ‘Super Troopers’ en ‘Dundee’ bij. Kijk hieronder naar de drie nieuwe trailers.

De vorige keer dat ik het over de trailers had kreeg je die van ‘Breaking In’, ‘Teen Titans Go! To The Movies’ en ‘The Vanishing Of Sidney Hall’. Drie totaal verschillende trailers die het verdienen om bekeken te worden. Heb je dat nog niet gedaan? Klik op de link hierboven en bekijk ze stuk voor stuk.

Tomb Raider #2 – 15 maart in de Nederlandse bioscoop

Dat Tomb Raider of Lara Croft terug zou gaan komen was al een tijd bekend. Maar hoe dat er precies uit zou gaan zien bleef lang een raadsel. Ik deelde eerder de eerste trailer die ervoor moest zorgen dat mensen enthousiast zouden worden. Nu werd er in de eerste trailer niet heel veel getoond als het ging om het verhaal of scenes die de mensen bij zouden blijven. Want dat moet er voor zorgen dat je naar de bioscoop gaat.

Daar is verandering ins gekomen met het uitkomen van de tweede trailer. Het eerste gedeelte had je al gezien. Maar wat daarop volgt is een sneltrein aan beelden die je zeker enthousiast gaat maken. Het is nog even wachten voordat je Alicia Vikander kan in actie kan gaan zien. Maar de soundtrack en de beelden verzachten het wachten.

Super Troopers 2 – 20 april in de Amerikaanse bioscoop

In 2001 kwam het eerste deel ‘Super Troopers’ uit. Het budget was 3 miljoen dollar maar wist 23 miljoen binnen te halen aan kaart verkoop. In 2015 werd een crowdfunding gestart om geld in te zamelen voor het tweede deel ‘Super Troopers 2’. Dat bedrag was binnen een paar dagen binnen en de opnames konden al snel beginnen. In de loop van augustus 2017 waren de opnames klaar en konden de puntjes op de I worden gezet.

Het resultaat is vanaf 20 april in de Amerikaanse bioscopen te zien. Wanneer de film ‘Super Troopers 2’in Nederland is te zien is nog onbekend. Voordat je naar de trailer gaat kijken moet ik je wel waarschuwen. Als er kleine kinderen naar de trailer van ‘Super Troopers 2’ willen kijken? Er komt grof taalgebruik in voor en daarom is het een ‘red band trailer’ geworden.

Dundee – Releasedatum zomer 2018

Een aantal dagen geleden werd de eerste trailer van ‘Dundee: The A Legend Returns’ uitgebracht. Voor de fans van de voorgaande filmreeks is het heel leuk om te zien dat de Australische avonturier terug keert op het grote scherm. Dit keer zal niet alleen Danny McBride in de hoofdrol te zien zijn, maar ook ‘Thor: Ragnarok’ acteur Chris Hemsworth is te zien in de teaser.

Het verhaal is dat de verloren Amerikaanse zoon van de bekende Crocodile Dundee terug keert naar Australië om op avontuur te gaan. In het vervolg van de films zal de originele Dundee ook te zien zijn. Paul Hogan zal te zien zijn in de rol, want hij zal de verdwenen Dundee spelen. Brain en Wally Jr. gaan samen op zoek naar de oude bekende. De film zal ergens in de zomer van 2018 in de bioscoop moeten verschijnen. Achter blijkt het allemaal een grote grap te zijn. Er komt geen vervolg, want het was een reclame stunt van Australian Tourism. Een geweldig plan dat ook heeft gewerkt.

Latest Reviews

Ook interessant
Crystal Waters – Gypsy Woman (She’s Homeless)