Mowgli Official Trailer

Movie Trailers

Warner Bros lanceert de eerste Mowgli Official Trailer

Mowgli Official Trailer - Movie Poster
Bron: Warner Bros & IMDB | Mowgli

Toen ‘The Jungle Book‘ twee jaar geleden werd uitgebracht door Disney, waren er al geruchten dat Warner Bros bezig was met een eigen versie. Daar is eindelijk bewegend beeld bij te zien, in de vorm van ‘Mowgli official trailer’. Na het zien van de beelden moest ik er een bericht over schrijven. Want er is genoeg te zien en te melden over wat Warner Bros en Andy Serkis van plan zijn.

Zoals verwacht zie je in ‘Mowgli official trailer’ dat het verhaal over de bekende jongen gaat. Hij komt terecht in het bos en krijgt te maken met de dieren die je van de Disney animatie en live action versie kent. Toch lijkt deze versie anders te gaan verlopen dan dat je in eerste instantie zou verwachten.

Want Andy Serkis wilt dichterbij het originele verhaal blijven dan dat je tot nu toe op in bewegende beelden hebt gezien. Het verhaal dat door Rudyard Kipling is geschreven bevat een veel bloederige versie van het verhaal. Dat ga je in de ‘PG-13’ versie ook zien. De ‘Mowgli’ film is geschikt voor kinderen ouder dan 13 jaar. Iets wat ik niet had verwacht dat Warner Bros zou gaan doen.

Een aantal andere veranderingen die je gaat zien zijn die van onder andere Baloo. In de Disney versie is hij de meelevende beer die voor Mowgli een goede vriend is. In de Warner Bros versie is hij de trainer die er voor zorgt dat je gedrild wordt. Geen medeleven, er alleen voor zorgen dat de jongen het overleefd.

Mijn enige punt van kritiek na het zien van de ‘Mowgli official trailer’

Daarnaast zullen de mensen van het dichtstbijzijnde dorp een grotere rol in het verhaal spelen. Dat zie je al een beetje in de ‘Mowgli official trailer’. Wat mij wel opviel is dat de dieren niet helemaal als dieren overkomen. Dat klinkt gek, maar de gezichten van de acteurs zijn erin verwerkt. Dat zie je heel erg goed en dat vind ik heel erg jammer. Het haalt mij uit de illusie dat Mowgli met dieren kan praten.

Hoe het geheel eruit gaat zien is nog even afwachten. Vanaf 18 oktober draait ‘Mowgli’ in de Nederlandse bioscopen. Waar je de stemmen van onder andere Cate Blanchett, Benedict Cumberbatch, Christian Bale en Andy Serkis gaat horen. Wil jij na het zien van de ‘Mowgli official trailer’ het geheel zien?

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Latest Reviews