Disney gaat voor het nostalgie gevoel in de Mulan trailer 2
Bron: Copyright 2019 Disney Enterprises Inc. All Rights Reserved & Filmdepot | Mulan

Mulan Trailer 2

Disney gaat voor het nostalgie gevoel in de Mulan trailer 2

Disney had een geweldig jaar. Nu 2019 is afgelopen, zou je denken dat de Mouse house het rustig aan gaat toen. Dat is de filmstudio niet van plan, want de films voor 2020 moeten zo snel mogelijk worden gepromoot. Het is niet gek dat het trailers regent. Want ‘Star Wars: The Rise of Skywalker‘ en ‘Jumanji: The Next Level‘ komen eraan. Waardoor vele mensen naar de biscoop gaan. Nu wordt de volgende live action film gepromoot met de ‘Mulan Trailer 2’.

Waarin meer duidelijk wordt over het verloop van de film. Het was de vraag welke richting de film op zou gaan? Want er werd van te voren gezegd, dat er geen draak, krekel en muziek in zou zitten. Waardoor de live action ‘Mulan’ film niet zo zeer het sprookje, maar als actie film wordt bestempeld. Nu de ‘Mulan trailer 2’ uit is, wordt duidelijk dat er geen muziek te horen is. Ook al laten de makers enige hoop over, want de klassieke instrumentale muziek wordt gebruikt onder de trailer.

Waardoor je al heel snel het klassieke en nostalgie gevoel krijgt. Dat is niet het enige wat herkenbaar is. Want als jij, net als ik, de animatie film meerdere malen hebt gezien. Weet je wat er gaat gebeuren. De live action versie lijkt de zelfde weg te bewandelen. Er worden alleen andere elementen aan toegevoegd. Zoals prachtige locaties Dat als een visite kaartje werkt voor China.

Er zijn nieuwe elementen aan het bekende verhaal toegevoegd

Er zijn nieuwe elementen aan het bekende verhaal toegevoegd
Bron: Copyright 2019 Disney Enterprises Inc. All Rights Reserved & Filmdepot | Mulan

De ‘Mulan trailer 2′ lijkt een nieuw wezen te introduceren, namelijk een feniks. De vader van Mulan praat in de trailer over de krachten. Er zit een shot in, zal de feniks haar gaan helpen in de strijd? Want als je een heks in het verhaal gaat schrijven, moet er ook de nodige magische krachten tegenover staan. Anders maak je geen schijn van kans.

Er wordt heel erg in gezet op het opkomen voor je familie, land en hen trots maken. Ana het begin gaat het om een huwelijk, daarna het vechten voor je familie en wanneer het er op aan komt, dan moet je heel je land verdedigen. Een taak waar de nodige risico’s aan vast zitten. Het enige wat ik heb gemist in de ‘Mulan trailer 2’, is de mogelijke liefdes relatie. Want er schijnt een lief in de film te zitten. Tot nu toe lijkt het erop dat het een verrassing blijft voor 26 maart.

Latest Reviews

Ook interessant
This made my day music
5 Biggest Dutch Artist [Top 5]