New Music: Justin Timberlake, Kendrick Lamar en Bruno Mars

De eerste toevoegingen aan je afspeellijst van 2018 kunnen komen van Justin Timberlake, Kendrick Lamar en Bruno Mars

Een aantal artiesten willen direct na oud en nieuw een knallend begin van het jaar. Want de lijst met nieuwe singles was enorm. Ik heb er drie uitgekozen die voor mij eruit springen. Ook al zijn er nog meer singles die de spotlight ook verdienen. Luister hieronder naar de nieuwe nummers van Justin Timberlake, Kendrick Lamar en Bruno Mars.

Als je van muziek houdt met een rauw randje, dan zit je bij de nieuwe muziek van deze week goed. Want er worden nieuwe paden bewandeld qua genres en samenwerkingen. Nog even terugblikken naar de vorige drie singles die ik met je deelde. Dat waren de nummers van Anne-Marie, James Carter en Teske.

Justin Timberlake – Filthy

Justin Timberlake - Filthy
Bron: Rapdose | Justin Timberlake – Filthy

Dat Justin Timberlake terug zou gaan komen met nieuwe muziek was wel duidelijk nadat hij als act van de Superbowl Halftime Show werd bekend gemaakt. Begin februari is het zover dan zal de zanger in de pauze te zien zijn met een mini show van zo’n vijftien minuten. Daar hoort muziek bij, en nieuwe muziek kan daar niet ontbreken. Met de single ‘Filthy’ laat Justin een kant zien dat hij een lange tijd heeft weggestopt. Het was de ‘Sexyback‘ periode toen hij dat voor het laatst liet horen en zien.

Voor de zoveelste keer heeft Justin Timberlake de sexy terug gebracht. Want hij zingt over hoe twee mensen het onderling gezellig kunnen hebben. Want wat wilt de ander doen met het vlees doen van de ander? De muziek waar Justin Timberlake mee terug komt is dance met een funky vibe. Ik hou er van en het is goed dansbaar. Weet Justin Timberlake de eerste hit van 2018 uit te brengen?

Kendrick Lamar Feat. SZA – All The Stars

Kendrick Lamar Feat. SZA - All The Stars
Bron: NajiaCombine | Kendrick Lamar Feat. SZA – All The Stars

Vorig jaar kon je niet om de rapper Kendrick Lamar heen. Om je alvast voor te bereiden is dat in 2018 waarschijnlijk ook het geval. Wat hij nu aan het begin van het jaar al mag doen is een hele soundtrack van een binnenkort uitkomende film gaan produceren en samenstellen. Want Marvel laat hem de soundtrack van ‘Black Panther’ maken. Een hele eer en het past ook helemaal bij de rapper.

Voor de eerste single van de soundtrack lanceert hij ‘All The Stars’ samen met SZA. Samen zingen de artiesten over de liefde en alles wat erbij komt kijken. Want wat zijn de dromen in de liefde? En waar wil je voor gaan? Toch lijkt het niet zo positief af te lopen voor de geliefde. Want er is iets gebeurd waardoor er gepraat moet worden. Toch wordt de waarheid niet uitgesproken. Een lekkere start van het nieuwe jaar is hieronder te luisteren.

Bruno Mars Feat. Cardi B – Finesse (Remix)

Bruno Mars Feat. Cadi B - Finesse (Remix)
Bron: Imack | Bruno Mars Feat. Cadi B – Finesse (Remix)

De nieuwe single van Bruno Mars is een samenwerking met Cardi B. Zij rapte zichzelf als eerste vrouwelijke rapster naar de top van de Billboard Charts. En met de remix weet zij zich weer in de kijker te zetten want zij heeft als eerste vrouwelijke rapster drie singles tegelijk in de top 10 staan. Met dank aan Bruno Mars.

De twee gaan terug naar de jaren ’90 en als de muziek niet genoeg is dan moet je de videoclip zeker gaan kijken. Want daar is alles uit te kast gehaald om je het throwback gevoel te geven. Of dit een volgende hit gaat worden voor Bruno Mars betwijfel is, want het is te Hip-Hop en zeker met de remix. Waardoor het kan zijn dat veel radiostations het links laten liggen. Zolang het maar plat wordt gedraaid bij de muzikale on demand diensten.

Latest Reviews

Ook interessant
Is de kerstfilm Last Christmas en de muziek van George Michael een goede match?
Last Christmas Review