Must see films van juli

Deze vijf films mag je de komende maand niet missen, en zijn must see films van juli

De maand juli is net begonnen, en dat betekend ook dat er een lijst met nieuwe films aan zit te komen. Maar welke films mag je niet missen? In de ‘Must see films van juli’ krijg je van mij de redenen en films voorgeschoteld om te gaan. Want kan je geen keus maken wat je de komende weken moet gaan zien? Lees hieronder welke films er heel snel uitkomen.

Sicario: Day Of The Soldado

Sicario: Day Of The Soldado - Must see films van juli
Bron: Independent Films & Filmdepot | Sicario: Day Of The Soldado

In 2015 kwam het eerste deel uit, nu is het tijd om deel twee te lanceren. ‘Sicario: Day Of The Soldado’ heeft twee hoofdrol spelers van het eerste deel. Emily Blunt was waarschijnlijk druk met ‘Mary Poppins’ en keert niet terug. Mocht je de laatste ‘Transformers’ hebben gezien. Dan herken je de jonge actrice Isabela Moner.

Zij lijkt het onderwerp van de film te zijn. Heb je de eerste ‘Sicario’ gezien? Dan weet je dat er een hele hoop actie, bloed en spanning komt kijken. Een dikke aanrader en een terechte titel in de ‘Must see films van juli’. Sinds 5 juli draait de film in de Nederlandse bioscopen.

Skyscraper

Skyscraper - Must see films van juli
Bron: Universal Pictures & Filmdepot | Skyscraper

Het jaar 2018 staat bijna alleen maar in het teken van acteur Dwayne Johnson. Begon afgelopen december met ‘Jumanji: Welcome To The Jungle’ en is niet van plan om uit de bioscoop te gaan. Hij staat in de ‘Must see films van juli’ met ‘Skyscraper’. Waar hij samen met zijn gezin in een super deluxe en high tech appartementencomplex gaat wonen.

Alleen valt er wat te halen, en daarmee komt zijn gezin in gevaar. Daar moet hij een stokje voor zien te steken. Als je de trailer hebt gezien, beloofd dat heel veel spektakel. Waarbij veel speciale effecten zijn gebruikt. Dat neemt niet weg dat het heerlijk is om je gedachten op 0 te zetten, en te genieten van de actie blockbuster. Voor de spektakel en effecten is het al de moeite waard om te gaan. De film is vanaf 12 juli in de Nederlandse bioscopen te zien.

Ant-Man And The Wasp

Ant-Man And The Wasp - Must see films van juli
Bron: Marvel Studios & Filmdepot | Ant-Man And The Wasp

Afgelopen april was er heel veel te doen om ‘Avengers: Infinity War’. Voor vele is het dan ook heel snel dat ‘Ant-Man And The Wasp’ uit komt. Voor mij niet, want het is tijd om het gevormde duo weer te zien. In 2015 maakte de superheld zijn debuut op het witte doek, en was een verrassing dat het zo goed was.

De trailer beloofd heel veel goeds, waarbij de makers door hebben waar zij met het vergroten en verkleinen kunnen spelen. Ook lijkt er een end-credit scene te zijn dat een tipje van de sluier laat zien van ‘Avengers 4’. Wil je actie, op groot of klein formaat, superhelden en meer informatie over de volgende ‘Avengers’ film? Ren vanaf 18 juli naar de bioscoop.

Mamma Mia! Here We Go Again

Mamma Mia! Here We Go Again - Must see films van juli
Bron: Universal Pictures & Filmdepot | Mamma Mia! Here We Go Again

De bekende liedjes van ABBA keren terug naar de bioscoop. Waarbij de iconen Meryl Streep en Cher na jaren weer samenwerken. Dit keer ga je terug in de tijd dat Donna nog jong was. Het decor lijkt hetzelfde te zijn, want je keert terug naar het tropische en zonovergoten Griekse eiland. Vanaf 19 juli draait de muziek en natuurlijk de film in de Nederlandse bioscopen.

Hotel Transylvania 3

Hotel Transylvania 3 - Must see films van juli
Bron: Sony Pictures & Filmdepot | Hotel Transylvania 3

Ben je toe aan wat animatie. Dan heb ik een goede titel in de ‘Must see films van juli’ gezet. Want Het is alweer de derde keer dat je naar de ‘monster wereld’ van Sony gaat. Dit keer komt de film ‘Hotel Transylvania 3’ midden in de zomer uit. De vorige twee delen kwamen rond Halloween uit.

De personages gaan in deel 3 op een zomercruise, en dan past het perfect in de zomerprogrammering. Je krijgt alle monsters te zien, dit keer niet in het bekende hotel maar zij gaan genieten van een welverdiende zomervakantie. Dat zorgt natuurlijk voor de nodige strubbelingen en hilarische momenten. Vanaf 25 juli draait de animatie film in de Nederlandse bioscopen.

Latest Reviews

Ook interessant
Het nieuwe televisie seizoen 2019 tot nu toe