Documentaire

Muzikale documentaires met Lady Gaga, Chris Brown en Backstreet Boys

Kijk een kijkje achter de schermen in deze muzikale documentaires. Lady gaga, Chris Brown en de Backstreet Boys laten zich filmen door een cameraploeg

De documentaires die gemaakt worden zijn er in veel vormen en maten. Netflix heeft veel klaar staan en deze week laat ik drie muzikale documentaires zien. In de documentaires laten Lady Gaga, Chris Brown en de Backstreet Boys zich filmen voor een bepaalde periode. Het leven als artiest lijkt heel positief en rooskleurig toch komt er veel meer bij kijken dan dat een buitenstaander ziet. Je zorgt niet voor jezelf en hoe je naar de top van de entertainment wereld komt gaat met ups en downs.

Vorige week deelde ik een andere muzikale documentaire. Zangeres Demi Lovato had de documentaire Simply Complicated uitgebracht. Het is een Youtube Original die laat zien hoe Demi als klein meisje af aan in de entertainment wereld te zien is en haar persoonlijke leven ingewikkeld genoeg is. Dankzij de ups en downs is zij geworden wie zij nu is. Een geweldige zangeres en een sterke vrouw die weet wat zij wilt en daar ook voor gaat.

Lady Gaga – Gaga: Five Foot Two

Zangeres Lady Gaga heeft een heftig jaar achter de rug. En zij laat in de documentaire Gaga: Five Foot Two zien hoe haar leven tijdens de opnames van Joanne en erna eruit zag. Lady Gaga heeft een heel team om zich heen dat er voor zorgt dat de zangeres op haar benen blijft staan. De visie die zij heeft voor het album zorgt voor een hele boel kop zorgen en dat zie je heel goed in de muzikale documentaire. De hele wereld verwacht dat je als artiest de vrolijkheid zelve bent en 24/7 aan staat.

Je ziet een gevoelige kant en emotionele kant, dat zie je niet iedere dag. De documentaire wordt afgesloten met het concert van het jaar: the Superbowl Halftime show. Een interessante muzikale documentaire die je gezien moet hebben. Sinds 8 september is de docu te zien bij de on demand dienst Netflix.

Chris Brown: Welcome To My Life

Als je een muzikale documentaire wilt zien dan is het leven van Chris Brown het meer dan waardig om gefilmd te worden. Hij wist naar de top te komen maar er kwam een verandering toen hij samen met Rihanna een relatie kreeg. De scheurtjes in zijn imago begonnen te komen. Daarna werd er van alles gezegd en geschreven. Hij zou homo-fobisch zijn, een drugs gebruiker, uitschot en ga zo maar door.

Hij heeft het vast laten leggen en laat daar verschillende bekende artiesten aan het woord. Ook zie je fragmenten uit programma’s en het belangrijkste hoe de zanger Chris Brown weer naar te top wist te komen. Want de wereld had de rug naar hem toegekeerd. Op Netflix staat de documentaire Chris Brown: Welcome To My Life klaar om bekeken te worden.

Backstreet Boys: Show ‘Em What You’re Made Of

Wie de klappen van de zweep ook kennen zijn de mannen van de Backstreet Boys. Zij waren in de jaren ’90 super populair maar wanneer de spotlight naar een andere artiest of band wordt gedraaid, kunnen de gevolgen desastreus zijn. Want je bent gewend om alle aandacht van de fans en de entertainment industrie te krijgen en dat is ineens weg.

In de muzikale documentaire Backstreet Boys: Show ‘Em What You’re Made Of zie je hoe de keerzijde van de roem kan doen. Een indrukwekkende documentaire die net als de bovenstaande docu’s laten zien dat er meer gebeurd dan dat je in de programma’s en internet wordt getoond.

Latest Reviews

Ook interessant
Crazy Rich Asians trailer
Crazy Rich Asians Trailer