New Music: My Indigo, Chromeo en Sigrid

De artiesten My Indigo, Chromeo en Sigrid brachten drie lekkere nieuwe singles uit, hier kan je de beluisteren

Iedere vrijdag komt er nieuwe muziek uit, ik probeer wekelijks de pareltjes tussen al het nieuwe materiaal eruit te vissen. Zodat jij de lekkerste nieuwe muziek aan je afspeellijst kan toevoegen. Dit keer heb ik drie singles uitgelicht die My Indigo, Chromeo en Sigrid hebben uitgebracht. En de aandacht heel goed kunnen gebruiken. De reden waarom, dat lees je hieronder. Luister naar de muziek, en heb ik een ander nieuw nummer over het hoofd gezien? Deel het hieronder zodat ik het alsnog hoor.

Vorige week deelde ik de nieuwe muziek van Sam Smith, N.E.R.D en Pleun. Dat waren drie lekkere nummers die je moest hebben gehoord. Nog niet gedaan? Klik op de link hierboven en ga de nummers alsnog beluisteren.

My Indigo – My Indigo

My Indigo - My Indigo
Bron: Spotify

Eerder deze week waren de fans van Within Temptation in shock, want wat was de band van plan? De website van de bekende metalband stond al een tijd letterlijk op zwart. Het speculeren was op het internet al begonnen, want zouden zij voor Nederland naar het Eurovisie Songfestival in Lissabon gaan? Nee dat is niet het geval, Sharon den Adel kon niet meer, alles was te veel. Na wat afstand te hebben genomen begon zij nummers voor zichzelf te schrijven. Dat wilt zij nu delen met de rest van de wereld. In RTL Late Night legt de frontvrouw uit gaat dit niet het einde van de metalband bekend.

De eerste single van het solo project My Indigo klinkt heel erg gaaf! En totaal anders dan dat je van de zangeres was gewend. Sharon heeft wel eens een uitstapje gedaan naar dance maar dat klonk niet zoals de eerste solo single. Ik vind het een moedige maar goede stap dat zij zet. Het klinkt heel erg goed, en de stem van Sharon klinkt super goed. Ook bij het pop genre is het een perfecte match. Ik kan niet wachten tot dat er meer muziek uit gaat komen.

Chromeo – Juice

Chromeo - Juice
Bron: Spotify

Het funky duo Chromeo bracht de eerste single van het binnenkort uitkomende album. De titel Head Over Heels is bekend gemaakt, alleen een releasedatum is er nog niet. Wat het wachten minder erg maakt is de single ‘Juice’. het is op en top funky en brengt direct de zon in huis. Het is een mix van de moderne pop en funky geluiden die je bij verschillende artiesten hoort, gemixt met de synthesizers uit de jaren ’80. Een heerlijke mix waar ik persoonlijk heel erg van hou.

Op de één of andere manier weet de frontman David Macklovitch de sexy feeling te versterken wanneer zijn stem in ‘Juice’ begint. Door het funky gevoel schuurt het nummer al snel tegen het sexy aan, en David dikt dit nog een keer aan. Een perfect nummer om nu uit te brengen. Het is herfst en mensen willen opgevrolijkt worden. Dat lukt zeker met de single ‘Juice’.

Sigrid – Strangers

Sigrid - Strangers
Bron: IPlusHub

Wanneer je het nummer ‘Strangers’ voor het eerst opzet lijkt het alsof je naar een ballad gaat luisteren. Maar na veertig seconden begint het nummer met het opbouwen en knalt het door de speakers. Het is een aanstekelijk en catchy nummer van de Noorse zangeres Sigrid. Dit jaar bracht de zangeres de EP Don’t Kill My Vibe uit. Een EP waar vier nummers op staan die goed laten horen wat je van de zangeres mag en kan verwachten. Je kan haar vergelijken met de zangeressen Dua Lipa en Halsey, toch pik je Sigrid er zo tussenuit.

Mijn verwachtingen zijn hoog en kan niet wachten tot dat zij met meer nieuw materiaal gaat komen. De vraag is alleen wanneer. Want als je naar de film Justice League gaat houdt de muziek in de gaten. Want de zangeres staat op de soundtrack. De kans is groot dat je haar tijdens of na de film in de bioscoopzaal hoort.

Latest Reviews

Ook interessant
Animatie series voor volwassenen bij Netflix