Na RTL Late Night gaat Humberto Tan deze programma’s presenteren

De nieuwe programma’s van Humberto Tan zijn bekend

Humberto Tan
Bron: RTL Boulevard | Humberto Tan

Een aantal maanden geleden werd bekend gemaakt dat Humberto Tan afscheid moest gaan nemen van de talkshow op de late avond. Hij moest plaats maken voor Twan Huys, maar wat toen niet bekend werd gemaakt is wat hij dan gaat presenteren. Nu het einde van het seizoen nadert laat RTL4 meer los over de toekomst plannen.

De plannen die bekend zijn gemaakt hebben veel te maken met verschuivingen in de televisie markt. Want Johnny de Mol gaat per september aan de slag voor SBS6. Daarmee kwam ‘Holland’s Got Talent’ zonder presentator te zitten. Dat is het eerste programma dat wordt overgenomen door Humberto Tan. Een hele goede match wat mij betreft. Zijn enthousiasme en medeleven kan heel goed werken. En het geeft een frisse wind aan het programma.

Humberto Tan
Bron: GIPHY | Humberto Tan

Wat waarschijnlijk eerder te zien is, is het nieuwe seizoen van ‘Dance Dance Dance‘. Chantal Janzen en Jandino Asporaat worden uit elkaar gehaald. oud deelnemer van het programma Humberto Tan zal begin van dit najaar de presentatie van Jandino over. De krant AD, wist het nieuws als eerst te melden. Ook is ‘Dance Dance Dance’ een perfect match.

Als je kijkt naar de programma die door Humberto Tan zijn gepresenteerd dan past dit in het rijtje. Denk aan het muzikale programma ‘The Big Music Quiz‘, daar gaan de voeten ook vaak van de vloer. De nieuwe topman van RTL Sven Sauvé legt uit dat hij nooit twijfelt aan de kwaliteiten van Humberto. Er komen nieuwe kansen aan voor de presentator.

Er is een nieuw contract getekend en de komende drie jaar zal Humberto Tan zich verbinden aan de zender. Hij gaat ook aan de slag als programma maker. Hij liet aan het AD los dat hij het reizen en interesse in persoonlijke verhalen gaat combineren. Verwacht dat er de komende maanden meer bekend wordt gemaakt over nieuwe programma’s en ontwikkelingen daarvan.

Latest Reviews

Ook interessant
Music Award shows Review
De beste momenten bij de 59th Grammy Awards