Het najaar van het Talpa Network begint met deze nieuwe programma’s

De start najaar van het Talpa Network wordt steeds duidelijker, dit zijn de nieuwe programma’s

Het aankomende najaar van het Talpa Network begint vorm te krijgen. De eerste nieuwe programma’s zijn bekend gemaakt. Dat wil niets zeggen over de rest van de programmering. Tijdens de komende najaarspresentatie zullen er meer programma’s van SBS6, NET5 en Veronica in de spotlight worden gezet. Maar welke programma’s zijn er nu al duidelijk en wanneer kan jij ze op televisie gaan bekijken?

SBS6

Nu Talpa de zenders SBS6, NET5 en Veronica in handen heeft, is het tijd om het één en andere te veranderen
Bron: Talpa Network | SBS6

Er is flink wat verandering gaande bij SBS6 en de andere zenders. Om het najaar van het Talpa Network goed van start te laten gaan worden er nieuwe programma’s gelanceerd. Met een aantal overstappen naar de zender kan je verwachten dat er in de loop van het najaar nog flink wat nieuwe programma’s worden geïntroduceerd.

Wat is de uitslag?

In het nieuwe SBS6-programma ‘Wat is de uitslag?’ bezoekt presentatrice Leonie ter Braak mensen die op het punt staan om een belangrijke uitslag te ontvangen. Haalt een jongen met faalangst na zeven keer zakken eindelijk zijn rijbewijs? Heeft een jonge vrouw wel of geen erfelijke aanleg voor borstkanker?

Per aflevering zien we meerdere mensen met uiteenlopende verhalen en uitslagen. Van vrolijk en licht tot serieus en emotioneel, zoals medische of juridische uitslagen met grote gevolgen. Maar om welke uitslag het ook gaat, de hoofdpersonen hebben een ding met elkaar gemeen: de uitslag heeft een belangrijke impact op hun leven. Vanaf dinsdag 4 september om 21.30 uur zie je hoe mensen een belangrijke uitslag krijgen.

De Roelvinkjes: Effe Geen Cent Te Makken

Effe Geen Cent Te Makken is terug! In het nieuwe seizoen gaat dé showbizzfamilie van Nederland, de Roelvinkjes, de uitdaging aan. In het verleden gingen Gordon en Gerard, maar ook de familie Frogers ze voor. Ze verlaten hun huis in de dure PC Hooftstraat en nemen hun intrek in een bekende minimawijk in de hoofdstad.

Een maand lang gaan Dries, zijn vrouw Honoria en zijn zoons Dave en Donny op een houtje bijten: ze moeten leven van een bijstandsuitkering. Voor het programma komen de broers Dave en Donny een maand lang weer thuis wonen. Maar het de familie Dries lukken om een maand lang rond te komen van een bijstandsuitkering? Vanaf woensdag 19 september 20.30 uur is dit het nieuwe programma één van het najaar van het Talpa Network.

Race tegen de Klok

Race tegen de Klok is een avontuurlijk reisprogramma, wat voor kijkers niet als nieuw over kan komen. Want bij de publieke omroep zag je bekende Nederlanders op de gevaarlijkste wegen van de wereld rijden. Dit keer is er een twist, dat zit in de autorally die de bekende Nederlanders rijden.

Namelijk voor een goed doel, en in iedere aflevering staat er een bijzondere route ergens op de wereld centraal. Deze route moeten wordt worden afgelegd in drie dagen en twee nachten. De rally’s gaan door verschillende gebieden en vinden plaats in verschillende landen door de meest prachtige natuur, over uitdagende wegen en over de mooiste passen. Dit is een programma dat al snel in het nieuwe najaar van het Talpa Network is te zien. Vanaf woensdag 22 augustus om 21.30 uur bij SBS6.

Movienight

Om op zaterdag rustig te beginnen is er voor de maand september een bak met populaire films ingekocht. Van 1 tot en met 29 september kan jij je zaterdagavond starten met een top film. Als eerst zijn Dwayne Johnson en Kevin Hart aan de beurt, namelijk in de film ‘Central Inteligence’ op 1 september. Daarna volgt Melissa McCarthy met de komedie en actie hit ‘Spy’, en dat wordt uitgezonden op zaterdag 8 september.

voor vele zal de bekende ‘Johnny English’ franchise niet direct een lampje doen branden. Toch weet Rowan Atkinson succes te behalen met deze komedie. Waarin je een combinatie van een goed getrainde spion en trekjes van Mr. Bean voorbij ziet komen. Om de nieuwe film te promoten wordt ‘Johnny English’ op zaterdag 15 en ‘Johnny English Reborn’ op zaterdag 22 september uitgezonden.

Dan blijft Melissa McCarthy over als hekkensluiter. Een aantal jaar geleden wist zij haar eerste stappen te zetten in grote blockbusters. In ‘Identity Thief’ speelt zij iemand die tig identiteiten heeft vervalst, zodat zij er zelf beter van zou worden. Tot dat zij tegen de lamp aan loopt. Zaterdag 29 september is deze film te zien bij SBS6.

NET5

De start najaar van het Talpa Network wordt steeds duidelijker, dit zijn de nieuwe programma's
Bron: Nu.nl | Net5

Grenzeloos Verliefd

Misschien is ‘Grenzenloos Verliefd’ niet een spiksplinternieuw programma. Toch is er een nieuwe presentator aan het geheel toegevoegd. Dit keer is het de beurt aan Arie Boomsma om te gaan kijken hoe het de mannen en vrouwen vergaat in het buitenland. Het format is nog steeds hetzelfde. Als kijker volg je Nederlandse mannen en vrouwen die voor de liefde naar het buitenland vertrekken. Dit doen zij om samen met de liefde van je leven samen te zijn.

Daar laten zij wel alles achter en beginnen opnieuw. Het wennen aan de nieuwe cultuur, omgeving en de indeling van het leven zal een groot obstakel zijn. Vanaf 25 september kan je weer een aantal verliefde stellen zien settelen in het buitenland. Met alle sleur, drama, blijdschap en verdriet dat het met zich mee brengt.

House Rules NL

De grootste verbouwingswedstrijd van Nederland barst los vanaf 25 september elke dinsdag én woensdag. In de nieuwe reeks verbouwen traditiegetrouw vijf koppels elkaars huis kennen elkaar niet, maar krijgen wel de verantwoordelijkheid over de metamorfose van elkaars waardevolste bezit. Presentatrice Airen Mylene volgt hen op de voet in de felle strijd om de hoofdprijs die bestaat uit twee jaar hypotheekvrij wonen.

Gordon Ramsey: 24hrs to Hell and Back

Vanaf woensdag 26 september gaat Gordon Ramsey in de VS op zoek naar restaurants die hard toe zijn aan een opknapbeurt. Hij maakt een analyse van de situatie. Daarna heeft hij slechts 24 uur om het restaurant een grote beurt te geven, waardoor hij de ondernemer behoedt voor een faillissement.

Movienight

Als het aan NET5 zit jij vanaf donderdag 6 september voor de buis om te kijken naar een aantal film premières. Iedere donderdag avond in september kan jij gaan kijken naar een hit uit de bioscoop. De precieze data zijn niet bekend maar de films ‘My Big Fat Greek Wedding 2’, ‘Harten Strijd’, ‘How To Be Single’ en ‘The Boss’ worden uitgezonden. Als deze titels niet voor een gezellige filmavond kunnen zorgen, dan weet ik het ook niet meer.

Veronica

De start najaar van het Talpa Network wordt steeds duidelijker, dit zijn de nieuwe programma's
Bron: Wikipedia | Veronica

De mannenzender van deze drie blijft Veronica. Met een aantal nieuwe aankomen als de heren van ‘Veronica Inside’ zijn de maandag- en vrijdagavonden al veranderd. Verder staat de televisie zender bekend om het uitzenden van grote blockbusters. Daar hebben zij speciale avonden voor gevuld, zodat jij met een thema kan gaan kijken.

Op de late maandag avond kan jij onderuit gezakt voor de buis gaan kijken naar: ‘The Man From U.N.C.L.E.’, ‘Godzilla’, ‘Warcraft’, ‘Hitman Agent 47’ en ‘Gods Of Egypt’. Mocht je op de late avond geen zin hebben om hier naar te kijken. Wees niet getreurd, want de zender geeft genoeg ruimte om later in de week of maand de film te herhalen.

De zondagavonden zijn ingepland voor een aantal Marvel films. Het zijn allemaal grote klappers geweest, maar het blijft leuk om naar superhelden te kijken. Met onder andere ‘Iron Man 3’, ‘Thor The Dark World’, ‘Captain America: The Winter Soldier’, ‘Guardians Of The Galaxy‘ en ‘Fantastic Four’.

Glory Amsterdam live

In de programmering en in het najaar van het Talpa Network is er heel groots bekend gemaakt dat je naar Rico Verhoeven kan gaan kijken. Dat kan op zaterdag 29 september. Dan kan je naar de Glory 59 Amsterdam en Glory 59 SuperFight Series gaan kijken. De gevechten zullen worden gehouden in de John Cruijff ArenA. Je kan vanaf 20.00 uur ’s avonds alles zien en volgen bij Veronica.

Latest Reviews

Ook interessant
Actrice Octavia Spencer laat met de Ma trailer zien wat zij in huis heeft
Ma Trailer