Relax Music 2

Names – Limb by Limb

De heren van Names zijn terug met de tweede single ‘Limb by Limb’

Names - Limb By Limb

Het is alweer de tweede single die de heren van Names uitbrengen. Eerder dit jaar kwam het nummer ‘Backs Turned‘ uit en daarmee zette zij zich in de kijker van onder andere BBC Introducing. De BBC One Radio is een ster in het in de spotlight zetten van beginnende artiesten.

Wat sommige artiesten met een tweede album hebben, kan ook heel erg lastig zijn bij de tweede single. Je kan een hit scoren met een single maar als een vervolg single of album niet scoort dan kan het lastig zijn om je carrière op een goede manier vorm te geven. De heren van Names weten goed door te pakken, want zij komen met een goed antwoord op de eerste single.

Luister naar de nieuwe single van Names, want er zit waarschijnlijk meer muziek aan te komen

De single ‘Limb By Limb’ is een rauw, creatief en emotioneel rijk nummer geworden. Wat Ioan en Joey voor elkaar hebben gekregen is dat het laat horen dat je meer kan bereiken met dramatisering. De heren hebben inspiratie gehaald uit hun eigen leven. Het is nog vers, en dan heb ik het over de liefdes niet werkten en over gingen. Ioan vertelde over de single: ‘Het is grotendeels geïnspireerd op de onwetendheid in relaties die er voor zorgden dat de relatie ten onder ging’.

Een persoonlijk nummer dat de komende tijd door vele radiostations etc opgepakt gaat worden. Mocht je de heren van Names goed vinden? Luister naar de singles en verwacht dat er de komende tijd een EP of album aan gaat komen. De Ioan en Joey zijn op de goede weg en weten iedere dag nieuwe fans te krijgen door de eerste twee singles. Mocht er nieuwe muziek van Names aankomen? Dan hoor je dat hier als eerste.

Latest Reviews

Ook interessant
De meest opmerkelijke en beste audities van aflevering 2 Holland’s Got Talent